Du svarer på indlægget:
Nåh, men så lad os da tage Allen-diskussionen nok en gang...

Som rozzer er inde på, så kommer der mangler til at mangle noget stål på midten med Gerrard-Allen. Af samme grund må al snak om Alonso tilbage til Anfield nok forstumme, da en Gerrard-Alonso konstellation vil give samme problem. Medmindre Rodgers vil til at justere på formationen igen.

Det virker nemlig ikke utidigt fortsat at stille spørgsmålstegn ved, om Rodgers mener at have fundet den bedst fungerende opstilling for holdet, i forhold til hvilke resultater det bør give. Hvis fremtiden er Coutinho-Suarez-Sturridge i front, bør det efter min mening overvejes at give midtbanen noget mere tyngde, da støtten fra angrebet er til at overse. Her kan en Allen (i topform) sagtens fortsat have en vigtig rolle at spille, så længe han ikke forventes at agere bølgebryder.

Efterhånden burde man egentlig ikke blive overrasket, men det er bare hovedrystende, hvor unuanceret kritikken af Allen er. En mand, der var en profil på et stærkt spillende hold under Rodgers i sidste sæson, og som var Liverpools bedste i den første del af denne sæson. Og hvad skete der så efterfølgende? Rodgers begyndte at ændre på opstillingen, så man gik fra tre til to reelle midtbanefolk, og Gerrard fik en mere tilbagetrukket spilfordelende rolle, hvilket gjorde tilstedeværelsen af en Lucas-type til at balancere spillet endnu mere nødvendig. Udover ikke at passe lige så godt ind i den nye opstilling, blev Allen så åbenbart skadet, hvilket vi af gode grunde ikke kan vide i hvor høj grad har påvirket hans spil.

Betyder det så, at Allen skal sælges hurtigst muligt igen? Tja, måske hvis man hører til det trigger-happy segment, der også mener det kun kan gå for langsomt med at få Rodgers ud af vagten. Hvis man imidlertid opererer med den forestilling, at unge spillere muligvis har behov for lidt tid til at falde til og udvikle deres spil, bør der måske være plads til at give manden en ny chance.

Det er til sammenligning tankevækkende, at Liverpool-fremtiden ikke betvivles for en mand som Shelvey, der kun er to år yngre end Allen (men til gengæld har haft to år mere til at vænne sig til tilværelsen i en storklub), og som konsekvent altid spiller med hovedet under armen. Ligeledes er det ironisk, at de utålmodige folk, der er utilfredse med Allens værdi for pengene indtil nu, i dag skreg efter at få Lucas eller Hendo på banen. Spillere, der om nogle var lang tid om at bevise, at de var værd at satse på.
0