Du svarer på indlægget:
@Sophus Krølben

Langt og intetsigende indlæg fra dig ... Få dog dine røde briller af, og indse at Rodgers har gjort et kæmpe fejlkøb på mange mange millioner.. Allen er et flop, og har været det siden de 3 første kampe. Han kommer aldrig til at fungere på LFC´s midtbane.

Begynder snart at tro at du har et lille "crush" på Allen ;)


Og jeg begynder snart at tro du er ekskæresten der ikke er kommet over ham.

Næsten enig med dig Sophus. Det virker til at folk elsker ikke at kunne lide ham, men det virker netop til at være Rodgers skyld at han ikke præsterer(og skaden i mere eller mindre omfang), men hvad jeg kunne forstå på folk herinde i går gik han og tog sig til skulderen?? Hvilket jeg så ikke forstår ikke resulterede i en udskiftning hvis man mikser det med et lavt niveau i en møg vigtig kamp.. (Jeg ved godt alle kampe er vigtige)

Vil dog så lige tilføje at det siger lige så meget om resten af holdet, som om Allens præstationer at han lå i toppen af truppens præstationer.. Jeg kunne se potentialet, men var også det.

Og tak for svarene i går, der var lige møghamrende travlt da jeg steg af toget, så var ikke lige tid til at svare før.. Men fik skam læst jeres feedback :)

0