Du svarer på indlægget:
Begge kunne have været vist ud. Jeg kan godt leve med Webb, i en intens kamp som denne, lader dem begge slippe. Jeg synes egentlig Webb gjorde det okay overall.

Liverpool har dem selv at takke for udfaldet i dag. Vi vidste alle at Chelsea ville ned og stå i 2. halvleg, men Liverpool skabte intet fremad banen. Den eneste chance kommer efter en dødbold, hvor Sakho rammer overliggeren. Chelsea kørte os over i første halvleg, til trods for deres midtbane egentlig burde være til at tale med. Når vi møder modstandere der presser vores bagkæde massivt, kommer vi i kæmpe problemer. Det samme så vi mod Southampton, hvor vi også havde en centerforsvar på venstre backplads (Sakho).

Rodgers må ærgre sig over hans dispositioner i dag. At sætte urutinerede Smith ind er én ting. At spille ham ude af position, mod Chelsea i en debut kamp virker på ingen måde gennemtænkt. Det er bare ikke godt nok.

Coutinho skuffer fælt i dag, og det samme gør Johnson. Og lad os dog få solgt nulbonnen Aspas.

Det er bare at komme videre, og så glædes over, vi har stort set alle topholdene hjemme i 2014. I dag var bare ikke godt nok, og så er det vitalt vi ser en reaktion fra spillerne fra første fløjt i næste kamp. Vi bliver nødt til at ramme en stime i januar, hvis vi skal op og spille med hvor det virkelig er sjovt.
0