Du svarer på indlægget:
"Det er iøvrigt lidt sjovt at kun 4 andre klubber i PL indtil videre i denne sæson samlet har scoret flere mål end SAS ......."

Nu jeg også er beskyldt for at være opblæst. Så kan jeg da fortælle jeg har prøvet det på egen krop. Lavede for 6-7 år siden 43 mål i 20 kampe, i en sæson på 22 kampe, hvor jeg endte med ene mand at lave flere mål end 4-5 hold tilsammen. Halvejs i sæsonen var det over haldelen af holdene og så gik jeg glip af en 17-0-sejr, hvor de sagde jeg ville lave ca. 10 mål. Jeg vil så også godt indrømme til den historie, at det var min egen fejl, for hård bytur dagen inden (muligvis coke og den slags tilbehør). Mødte dog op, men havde knækket mig på vej på cykel, og sagde jeg var helt færdig. Træneren grinte og sagde "helt okay". Tog så turen hjem igen, og kunne knække mig videre. Vi vidste begge det ville blive en walk-over...

At jeg så 6-7 år senere stadig havde mål i støvlerne, så sent som i efteråret vandt vi 9-0, hvor jeg laver 7 mål, endda med mand nede efter 25 mins, og jeg bliver rykket ned på midtbanen og taget ud 10 mins før tid, en en række højere en overstående, og en del ældre. :)

jomic..., det har jeg aldrig tænkt over. Kunne måske være en god ide. Men føler nu hellere aldrig jeg har behov for at gentage mig selv så mange gange som her. :)

Så hvis man slår alle undtaget 3 hold ligger man lunt i svinget?


Ja da, altså hvis du siger 10 kampe = 30 pts, 3 kampe = 0 pts. Det giver 30 pts. Det selvfølgelig sat helt på spids. Men om i havde slået W.B.A 5-1 ude og spillede 1-1 hjemme mod Arsenal, det stadig 4 pts. Jeg er med på der er noget prestige, og i til en hver tid hellere vil slå Arsenal 5-1 og spille 1-1 mod W.B.A.

Og det er så pudsigt at i smadre os og Arsenal, men dummer jer mod Villa og W.B.A, for min udmeldning om hvad i gjorde godt, kom før W.B.A-kampen. At jeg roste jer for, at gjorde som Everton under Moyes i et par gode sæsonen, have problemer mod tophold, for at slå de mindre hold. :) Det betyder jo ikke at i ikke kan få flere points af den grund, eller i ikke kan vinde over et tophold, for det kunne Everton jo også. Men ser man unuaceret på hvad jeg skriver, og har for øje for jeg er blå, som det første, så forstår jeg skam nemt de misforståelser der opstår.

Og så hive du den ud med 1 angriber, jeg skriver jo netop hvis du læser det hele, at jeg mener at Countinho ikke skal tages ud, og i skal spille på samme måde som imod os. ikke være mere defensiv med fx Allen i stedet for Countinho. Jeg har som sagt kun set højdepunkter imod Arsenal, men det ligner da en Everton kamp om igen, bare værre, altså for Arsenal.

Holder i en stabilitet som jeg efterlyser, jamen så tager i 4-pladsen ned, for så kan jeg ikke se hvem kan nå jer.
0