Du svarer på indlægget:
Tjasper, det skam også helt fair. Men jeg skriver hverken for at irritere, eller skriver uden grund. Og hvis jeg skrev noget, som var "helt ude i hampen", så havde jeg nok også fået en ban over hovedet. For mig er de bestemt ikke ligegyldigt. Og jeg tager skam dem som henvender sig til mig seriøst.

Som Evertonians, der har Liverpool en vis interesse for mig. Det nok som Barca/Real, Rangers/Celtic, Milan/Inter. Der er mange flere, men for at nævne nogle. Jeg ved ikke om det går lidt ud fra devisen "Hold dine venner tæt på, men dine fjender endnu tættere", forstået på den måde, at den holdning jeg har om Liverpool, det med et fair kendskab til hvad jeg ytre mig om.

Fx. min snak med Mr. Spock, ang. points og Tottenham i forhold kontra Liverpool og jagten på 4-pladsen, har jeg en ide om folk finder interessant.

Man kan også sige det med andre ord. Bold.dk, det bare et slags fristed, her er ingen betaling. Hvor seriøst eller useriøst man tager det, det er helt op til den enkelte. Jeg har skrevet herinde fra 2001, og var fx. flere år eneste Everton-mand herinde, langt fra dengang der overhovedet bare var klub-tråde.
0