Du svarer på indlægget:
Den her, taget fra en tidligere blog hvor en mr. Juve skriver er sgu meget sjov læsning

I realiteten er der vel kun 2 hold som har en chance for at vinde mesterskabet i år, chelsea & city. At man nævner både Arsenal og LFC som kandidater til det engelske mesterskab er simpelthen for langt ude, og er vel en af grundene til at bookmakerne tjener så mange penge på idioti.

Selvfølgelig er der langt større chance for Arsenal vinder end Liverpool gør, at Liverpool skulle vinde ville være en ligeså stor overraskelse som da Herfølge vandt det danske mesterskab. Liverpool har vel i realiteten kun 1 spiller som er af absolut klasse. Udover Suarez, kan jeg ikke nævne en eneste på Liverpools hold som kunne gå ind på eksempelvis Chelsea´s stærkeste start ´11.

Det er selvfølgelig sjovt at tro, og håbe som fan - men det gør ikke chancen, eller det mere realistisk at det skulle ske i denne sæson. Arsenal har en minimal chance hvis City & Chelsea fucker big time up, Liverpool har absolut intet at komme med og jeg vil blive ekstremt overrasket hvis de overhovedet ender i top 4 (hvor de iøvrigt hellere ikke hører til med det fodboldhold de har pt)
0