Du svarer på indlægget:
Det er jo hovedløst at snakke om vores manglende bredde til næste sæson hvor vi spiller CL. Der vil jo med garanti blive hentet spillere ........ spørgsmålet er bare af hvilken kvalitet. Rodgers har indtil videre vist han kan hente alt på skalaen fra weltklasse til decideret elendig. Lad os håbe han rammer rigtigt til sommer.
Iøvrigt er vores bredde ikke så ringe hvis vi regner med de udlejede spiller kan bruges næste sæson : Borini, Coady, Robinson, Ilori, Reina, Assaidi, Suso, Coates og Ibe. Derudover skal de store talenter vel også snuse til noget 1. holdsfodbold næste sæson ?

Lad os nyde vi med 6 spillerunder tilbage selv kan afgøre om vi vil være mestre eller ej ....... det er vanvittigt flot. Top 3 er nærmest sikret og alt bedre end det vil være en kæmpe triumf.

Der var mange der for en sæson siden kaldte Henderson et stort flop. "Håbløse Henderson" gik han for i United tråden hvor de istedet hyldede Cleverley. Det er også lang tid siden vores gode ven fra Everton tråden med alle de korrekte forudsigelser har været forbi ?
0