Du svarer på indlægget:
Hvor jeg har ondt af vore kære Stevie G. De kunne have afgjort det hele selv, men i stedet for smider han mesterskabsafgørelsen over i Citys hænder. Et mesterskab han har hungret efter i omkring 15 år, og vel reelt set det eneste han mangler på CV´et, udover en titel med landsholdet.

Jeg tror stadig på det, og det håber jeg også vores kaptajn gør, på trods af at drømmen led et knæk mod Chelsea. City har stadigvæk to kampe tilbage, og alt kan ske i fodbold. Jeg tror på både West Ham og Villa, og forhåbentlig kan City ikke klare det pres, der nu ligger på deres skuldre.
At City nu har taget noget af presset og forventningerne fra Liverpool, håber jeg også vil afspejle sig i Liverpools spillestil. Forhåbentlig kan de spille en smule mere frit og ikke så nervøst, som man har set dem på det seneste.

Det bliver en fantastisk slutspurt, og lad os da bare glæde over, at vi først og fremmest er med i denne spændende titelkamp, men også at vi forlængst har sikret os de gyldne europæiske aftener på Anfield igen.

YNWA
0