Du svarer på indlægget:
tHOMIEs_LFC, jeg er tilfreds med, at det ikke blev ala 4-1, og det var mærkbart at EFC ikke ville det. Det synes jeg man skal være meget rød for at sige var tilfældede.

Jeg er selvfølgelig, som Evertonians glad for det ikke er os der tager points fra Man City, og så tæt på som muligt give jer mesterskabet. Dummer Man City sig i en af de sidste 2 kampe, så vil jeg helt sikkert være herinde og ønske jer tillykke med mesterskabet, skulle i blive mestre. For jeres spil har virkelig været opløftende og effektivt i sidste 15 kampe. Men mest sjovt, at det var hvor jeg var herinde, for at skrive, at jeg savnede i var stabile mod hold i skulle slå, og at det så var mindre vigtigt med kampe mod Man City og Chelsea. Det var dog snak kontra 4-pladsen og CL-bold. Jeg havde ikke set komme at i pludselig skulle være med om mesterskabet. Og for bare et par runder siden være favortit til at vinde PL!

Jeg er meget spændt på jeres næste sæson med CL-bold. Hvem i henter, og hvad betydning det får, både hvem i henter, men også hvad CL vil fylde over PL.
0