Du svarer på indlægget:
En stor del af Man. CItys koncept er bygget op omkring at give modstanderen så store defensive hovedbrud, at de færreste hold har overskud til også at fokusere på at straffe Man. City. Det er jo derfor, at Pellegrini ofte har valgt Fernandinho og Toure som duo, og derfor de færreste hold har straffet, at Kompany ikke har spillet op til sidst bedste og derudover har en dårlig makker. Og når Pellegrini har forsøgt at give opstillingen et defensivt tweak ved at skifte Garcia ind, så er Garcia jo ofte blevet kritiseret. Det er jo ikke pga. et godt forsvar og en midtbane, der er sat perfekt op til at skærme forsvaret af, at Man. City har lukket næstfærrest mål ind.

Når Man. Citys offensiv ikke er i hopla, er Man. CIty til at tale med, og Man. Citys offensiv var ikke i hopla igår. Og EFC havde da muligheden for at gøre det til 3-3, men det skyldtes ikke et sprudlende EFC-hold, som endda også kunne drage fordel af, at Toure og Aguero gik ud med skader, og at Silva ikke var helt klar efter sin skade.

Jeg har en smule svært ved at se, hvorfor min kommentar om manglende gejst, motivation og tænding skulle være kontroversiel. Når det, et hold plejer at være god til, som i EFC´s tilfælde bl.a. er pasningsspillet og brugen af offensive backs, ikke fungerer, og det ikke skyldes modstanderens styrker og koncept, så virker det altså rimelig oplagt at pege på mentaliteten. Og når man så ovenikøbet medtager, at fjerdepladsen i runden forinden røg meget langt væk, og at sidegevinsten ved en uafgjort eller en sejr er, at man får en hovedrolle i andre holds mesterskabskamp, som kan ende med et mesterskab til LFC, så er det da nærmest en selvfølge, at EFC ikke ville være ligeså skræmmende, som de ellers plejer at være på Goodison.
0