Du svarer på indlægget:
Fribytter, nu spillede Everton jo også et helt ny opstilling. Det har jo også indflydelse. Og så kom Everton jo foran. Men vil du bruge mentalitet og motivation. Så har den været højere hos Man City, eller skal den vel være når de spiller for et mesterskab?

Jeg tror faktisk, havde Barry måtte spille og Miralles var fit, så havde vi taget points fra Man City. Men omrokeringerne gav lidt usikkerhed i forsvaret. Bl.a. så Alcarez ikke altid for heldig ud. Og Jagielka som ikke havde været i kamp i 11 runder. Og som du selv nævner, så blev vores backs ikke sat i scene på helt samme måde.

Men man så det jo også i ruden forinden. Der table Everton 2-0 i Southampton. Og der blev spillet med Alcarez og Stones i centerforsvaret. 3 og 4 valg i forsvaret. Martinez har valgt at vente med at sætte Jagielka i kamp i går, i håb om at det ville gøre vores defensiv mere sikker. Holdet var lige så klar i den kamp som i går, men med skader, så koster det hurtigt. Som jeg mener at bare det i har manglet Henderson og Sturridge har kunne ses lidt på jeres spil. Everton har ikke haft interesse i hverken at tabe i Southampton eller i går. Men jeg forstår da klart skuffelse hos Liverpool-fans. Ikke nok med at havde Everton taget points i går, så havde det spillet mesterskabet til jer, og det havde været med hjælp fra de blå. Det havde da naturligt været til stor morskab for de røde.
0