Du svarer på indlægget:
Tilbage i DK! :-)

http://www.footballuser.…verpool.jpg

Et lidt "frækt" bud på en startelver, mest bemærkelsesværdig uden kaptajnen og Coutinho. Et alternativ til når Gerrard skal have en pause og når Rodgers alligevel så småt skal til at tage forbehold for en pensioneret Gerrard inden for få år.

Jeg ser alle tre i midten som spillere med en stor løbekapacitet, som altså vil betyde at de sammen vil kunne dække meget af banen. Jeg tror med de tre på banen samtidig vil vi være ganske solide i presspillet og altså genpresset.
Med deres løbepensum in mente, vil de i øvrigt have mulighed for at være ret fleksible i forhold til at bytte positioner således at Can ikke nødvendigvis behøver spiller bagerst hele tiden. Specielt Henderson og Can vil kunne rotere og skiftes til at skyde frem i banen. En stringent rollefordeling giver selvfølgelig visse fordele, men jeg tror det kunne give en god dynamik fremadrettet og i genpresset især hvis der altså var en mere flydende fordeling mellem de tre. Det vil dog sikkert kræve nogen tilvænning og en del spilletid sammen for at udvikle forståelsen for hinanden.
Mod Roma havde Emre Can flere fine bolderobringer og virkede til at læse spillet fint og det er selvfølgelig vigtigt, hvis han som udgangspunkt skal ligge bagerst af de tre. Men fordi han ikke er så begrænset i sit offensive spil, men netop lader til at have et ganske fint drive og ligeledes teknik, vil det give god mening ikke at låse ham som en type der altid skal ligge og holde balancen mellem midtbane og forsvar. Balancen er selvfølglig essentiel og selvfølgelig specielt efter sidste sæson, hvor det var en af vores helt store problemer. Her er det så at jeg tror at specielt det store løbepensum hos de tre midterste måske kan kompensere og på den måde være med til at forstærke balancen samtidig at der selvfølgelig skal være taktisk forståelse og taktisk disciplin nok hos de tre (især Henderson og Can) til at dække af for hinanden. Når det er sagt håber og tror jeg også at Rodgers hellere vil vinde 4-3 end 1-0 omend den lidt mere defensive tilgang måske vil være den mest pragmatiske... Var Can i øvrigt ikke også defensiv midtbane i Leverkusen..?

Man må i øvrigt sige at vi er ved at have en rigtig fin bredde i truppen (som jo også er blevet konkluderet nogle gange efterhånden), specielt på midten. Gerrard, Lallana, Coutinho, Allen, Lucas, Emre Can og Suso vil alle kunne indgå i tremandsmidtbanen og samtidig vil både Coutinho, Suso, Sterling, Markovic, Lallana, Ibe og Remy kunne spille kanterne. Det giver selvfølgelig Rodgers en hel del muligheder og en vis fleksibilitet med alsidige spillere.

Til angrebet har vi så primært Remy, Lambert og Sturridge til rådighed, men Ibe og Sterling og måske endda også Markovic kan spille i front.

Jeg synes jo egentlig også vi er ganske godt stillet til midterforsvaret med Agger, Skrtel og Sakho. Det kommer selvfølgelig meget an på hvad Agger selv vil, men jeg håber vi beholder ham. Jeg vil hellere undgå at bruge for mange millioner på en som Lovren og hellere bevare en vis form for kontinuitet i de bagerste kæder. Vi er efterhånden også ved at nå smertegrænsen for hvor mange nye tilføjelser det er sundt at en trup bliver tilført i et vindue. Jeg vil hellere at vi satte kræfterne ind på at sikre en solid komkurrent til Enrique, hvis man altså ikke forventer Robinson er god nok. Der skal selvfølgelig ikke drages forhastede konklusioner omkring Enrique efter første halvleg(?) siden han er blevet sin skade kvit, men han var godt nok noget rusten mod Roma i nat!

Vi har efter min mening stadig til gode at hente en spiller fra øverste hylde, så hvis muligheden for det skulle byde sig, så vil det selvfølgelig heller ikke være dumt. Som det også har været påpeget, når folk har snakket om at vi gerne skal undgå at lave "en Tottenham", så er det selvfølgelig væsentligt at bemærke at vi i højere grad har hentet ind til bredden og få af de spillere der er blevet hentet vil være spillere der er selvskrevne til startopstillingen. Kan vi hente en solid offensiv profil eller en midtbanespiller fra aller øverste hylde til en nogenlunde "fornuftig" pris, så ville jeg slå til.

Hvordan er situationen med Illori og Coates i øvrigt? Coates spillede hæderlige 60 minutter i går uden at blive udfordret specielt. Men han måske ikke en del af Rodgers planer. Men Illori må vel også være klar til at kæmpe med om pladserne i det centrale forsvar? Har stadig til gode at se ham spille, så jeg må indrømme at jeg ikke aner hvad han har byde på..0