Du svarer på indlægget:
Jeg mener nu stadig, at den manglende afstemning mellem midtbane og forsvar, som var et problem i sidste sæson, primært er det centrale forsvars ansvar, og derfor er indkøb til forsvaret et must imø..


Jeg giver dig selvfølgelig ret i at afstemningen primært er forsvarets opgave, eftersom det er dem som bør have overblikket op gennem banen. At den eneste måde at løse det problem på så skulle være at købe en forsvarsspiller er jeg til gengæld ikke specielt enig i. Det er selvfølgelig noget der i høj grad kan arbejdes med og forbedres på træningsbanen.
Skrtel slår mig ikke som nogen speciel kløgtig fodboldspiller eller noget taktisk geni, men hans erfaring bør snart kunne gøre sig gældende i forhold til sådan et problem.
Jeg tror især sprogbarrieren har været en hæmsko for Sakho i den første sæson. Jeg vil igen fremhæve at han altså i en meget ung alder har været anfører i PSG og bemærkede også at han i en enkelt træningskamp blev udvalgt som anfører for Les Bleus. Det betyder nødvendigvis at han er en form for leder, og måske ville det være naturligt at lade ham udvikle sig til at være dirigenten i forsvaret.

Ja, i forhold til diamanten, gør den os selvfølgelig automatisk mere sårbare bagude, når der er mindre defensiv kapacitet på holdet. Og ja, med de spillere der indgår i en sådan opstilling vil det måske være sværere at justere taktisk.. Og med det spillermateriale vi ser nu, bliver det jo nok også 4-3-3 i lidt forskellige udgaver vi kommer til at se, hvilket formentlig også får en positiv indvirkning på det defensive.

men jeg mener stadig, at Lovren på papiret passer bedre til den type forsvar, Rodgers ønsker at praktisere, end Agger og Skrtel.


Hvordan det? Så du tænker altså Lovren som udgangspunkt er købt ind til startopstillingen og det så er op til Skrtel at bevise at det stadig er ham der skal spille?

Edit: Jeg har set nogle kampe med Lovren sidste sæson, men uden at have fokus rettet specielt mod ham, og han har ikke automatisk fået mig til at være opmærksom på ham ved at spille fuldstændig outstanding i de kampe (Nej, jeg så heldigvis ikke vores 1-0 nederlag til Southampton på Anfield, hvor han kan tænkes at have spillet en ret god kamp). Hvad er han for en forsvarsspiller og hvad gør ham ideel til netop vores forsvar?
0