Du svarer på indlægget:
Når du skriver wingback hvad mener du så præcist? De gange i sidste sæson hvor vi brugte Markovic og Ibe som wingbacks, var det med 3 centrale forsvarsspillere, altså hvor Can blev rykket ned. Er det den formation du forestiller dig? Det var egentlig mit indtryk at den formation mere blev brugt af nød end af lyst, fordi forsvaret ikke fungerede.

Jeg foretrækker nu at vi spiller med en traditionel 4-backkæde, ihvertfald når vi møder hold der på papiret er svagere end os. Hvis vi spiller med de samme fire som i søndags, hvor Clyne er offensivt orienteret og Gomez er mere defensiv, så har vi vel i princippet 6 spillere der kan bidrage offensivt, alt efter hvordan Henderson og Milner prioriterer kræfterne. De er begge to ganske glimrende til at komme i boksen eller ud på kanten alt efter hvor spillet foregår.

Jeg tænker at en opstilling kunne være noget ala:

Mignolet

Clyne - Skrtel-Sakho/Lovren - Gomez/Moreno

Can
Milner Henderson

Ibe Benteke Coutinho


Alternativet kan være Can på bænken med tiltro til at vi godt kan matche Bournemouth centralt med enten Firmino eller Coutinho centralt længere fremme, hvilket så giver plads til Lallana eller Markovich på venstrekanten.

Men det er naturligvis rent gætværk :)

Edit: Ings er naturligvis også i spil.
0