Du svarer på indlægget:
Hvis rygterne omkring Ings er sande, håber jeg Rodgers vender tilbage til hans version af 4-4-2 med en diamant på midtbanen. I så fald kunne nedenstående godt fungere:

--------------Mignolet--------------
Clyne-----Skrtel----Sakho-----Moreno
---------------Lucas----------------
--------Can------------Milner-------
--------------Firmino---------------
----------Ings---------Benteke------

Ings vil få en nøglerolle, da han vil skulle spille på andenbolden fra Benteke, samtidig med at han forsøger at strække modstanderens forsvar med sin bevægelighed. I defensiven vil han ligeledes skulle assistere, i forsøget på at dæmme op for Manchester United´s stærke midterakse med Schneiderlin, Schweinsteiger og Herrera/Depay.

Jeg håber, at Rodgers kigger Moreno´s vej til denne kamp. Gomez har overrasket alle. Men det har også været åbenlyst, at vi har været stærkt begrænset i venstre side, når vi har skulle opbygge vores spil i fase 1 og 2. Vores modstander har for længst luret dette, hvorfor de presser os til at spille bolden frem i venstre side. Det ville derfor være rart at have muligheden for at kunne tilføre bredde i både højre og venstre side, velvidende at det er muligt at skabe noget offensivt fra begge back positioner. Dette vil også komme Benteke til gode, da vores backpositioner desværre pt. er de eneste positioner, som tilfører bredden i vores spil.

Moreno har selvfølgelig store begrænsninger i de defensive aspekter af spillet. Men fortsætter Van Gaal med Mata på højre fløj, vil Moreno ikke blive udsat for så mange 1v1 situationer, da Mata ynder at trække ind i banen.

Manchester United er ikke godt kørende, men de har stadigvæk en stærkere trup end os, hvorfor jeg gerne vil sælge kampen for 1 point. Specielt taget i betragtning, at vi mangler 2 af vores bedste spillere i Henderson og Sturridge.
0