Du svarer på indlægget:
"Når majoriteten af fansene i torsdag ikke havde problemer med at synge sange direkte om Hillsborough, hvorfor skulle de så netop ikke også have Hillsborough i tankerne, når de synger "Always the victims, never your fault"."

Det kan da også sagtens være de havde det. Man kan jo tænke alt muligt ind i de sange man synger. Når man har besluttet sig for at gå ned ad den vej hvor man vil synge nedern sange for at pisse modstanderholdets fans af, så kan man jo lige så godt synge "Always the victims", fordi den skal nok pisse LFC fansene af.

Jeg anfægter bare præmissen om at en sang der først synges over 20 år efter Hillsborough er sat i verden for netop at referer til den hændelse. Hvorfor blev den sang ikke sunget i 1990erne eller 00erne? Hvorfor er det, sjovt nok, lige efter Suarez-Evra sagen at sangen synges?

Det er altså for mærkeligt at insistere på en direkte forbindelse mellem Hillsborough og den sang, når der er givet et hav af eksempler hvad den sang an tage sigte på. Den blev ikke sunget første gang på f.eks. årsdagen for Hillsborough, den blev ikke sunget lige efter tragedien. Den blev sunget fordi LFC som klub for gud ved hvilken gang havde trukket offerkortet i en sag, hvor de var alt andet end ofre.
0