Du svarer på indlægget:
Bliver spændende at se, om vi med en uges forberedelse nu kan levere bedre i kampene. Spillerne ser trætte ud, uden lyst overhovedet til at spille og kæmpe for hver eneste bold og tage de mange løb rundt omkring/i feltet, som vi så i efteråret. Er spillerne ikke 100% tændte til hver eneste kamp og parate til at løbe ekstremt meget, som Klopps spillestil kræver, så taber du 2-0 til Burnley og Hull og bliver udspillet af sidstepladsen på hjemmebane.
Og det bliver bare en ond cirkel, når spillerne tvivler på Klopps krævende spillestil og begynder at tage sagerne i egen hånd.

Forhåbentligt er Klopps mandskabspleje godt nok til både at kritisere spillerne konstruktivt samt få sparket noget liv/energi og glæde ind i spillertruppen igen.

Alle konkurrenterne - pånær Arsenal - vandt i weekenden, og der er ikke meget, der tyder på, at de skulle tabe point i næste weekend heller. Det bliver en sand 6-points kamp mod Tottenham på lørdag.

Alligevel absurd, at jeg føler mig mere sikker på point mod Tottenham, end jeg gjorde mod Hull eller Swansea. Vi har generelt bare et mærkeligt hold.
0