Du svarer på indlægget:
Jeg synes at Klopp skal have minimum et års tid mere. Man må stadig huske at han overtog en halvfesen trup efter Rodgers, en trup som også virkede slidt eller nedtrykt efter det "tabte mesterskab".

Jeg tror, måske naivt, på at Klopp kan udvide bredden og kvaliteten i truppen til sommer. Det må så gerne være spillere, der er bedre end Klavan, men det behøver ikke være store navne for min skyld. Det er svært at udskifte hele truppen i en klub som Liverpool, som kører efter en bestemt strategi i forhold til spillerindkøb.

Jeg synes egentlig at taktikken virker fint. Plan A er jo sådan set at kunne presse modstanderne højt, men når modstanderen losser bolden af pommern til, hver gang de kommer i boldbesiddelse, så er Plan B vel netop at holde på bolden og spille tålmodigt. Vi har desværre åbenbart bare ikke de rigtige spillere til denne slags fodbold. 3-4 af vores offensivspillere har kvaliteterne til presspillet, men ikke helt til dåseåbnerfodbold. Ydermere mangler vi bare kvalitet i alle kæder og jeg venter gerne på at få sammensat en kvalitetstrup frem for de tvivlsomme indkøb, som vi efterhånden er kendt for.
0