Du svarer på indlægget:
Klopp taler meget om momenter og tålmodighed, når han snakker om sin filosofi; at det handler om at skabe de rette momenter, og det kræver bla. tålmodighed.

Det er så bare pudsigt, at han øjensynligt intet ændrer mod Hull, på trods af den miserable januar-måned. Og indstillingen er fuldstændig lige så lad, som vi har set den hele januar. Og det efter hans udtalelser om at være som Chelsea forleden. Retteligt siger han så også post-match i går, at det ikke lykkedes at være direkte nok, når mulighederne bød sig - bla. fordi Hull var dygtige til at nedbryde og skubbe spillet ud til siderne. Fint, så gør det noget!?

Jeg tænker, at han tror så meget på sin start-11´er, at han spiller dem, indtil det vender. Det virker hul i hovedet, når han har muligheden for at smide nogle unge gutter ind i mixet, men på et eller andet tidspunkt vender bøtten vel, som DBR er inde på.

Vi har stået her før, også med Klopp. Sidste vinter var også en ørkenvandring. Så livede Sturridge op. Og Sahko. Som sagt, der er ikke meget andet at fokusere på eller noget at tabe efter den her runde.
0