Du svarer på indlægget:
Klopp gjorde da noget. Han lagde Can langt frem til at tage slagsmål og agere en slags falsk targetman, om man vil. Mindede lidt om Löws brug af Can ved EM

Klopp har da ret i, at det handler om tålmodighed. Når modstanderen stiller sig ned, så er der lagt op til en udmattelseskamp, og den slags mentale kampe taber Liverpool i øjeblikket, fordi virkningen af det, man gør, ikke har en umiddelbar effekt. Spillerne er desperate efter at opleve medgang og har ikke roen og selvtilliden til at tro på, at det, der ikke virker første og anden gang, måske virker tredje gang. Og så begynder spillernes koncentration at dale, og der bliver lavet opdpilsfejl, som bare er med til at forstærke indtrykket af, at det er umuligt. Det løser man ikke ved at sætte lidt nervøse og famlende spillere på banen. Vi har jo set de fleste af dem i aktion sådan relativt for nyligt. Der er ingen af dem, der stråler af ungdommeligt gåpåmod og overdreven selvtillid i øjeblikket.

Klopp gør helt ret i St holde fast i det, der tidligere på sæsonen fik det bedste ud af langt de fleste spillere. Rodgers reagerede i sin tid på en krise ved at ændre formation og flytte identiteten på holdet alt for langt tilbage i forhold til den spillestil, som konceptet byggede på. Det gav et umiddelbart afkast i form af nogle snævre sejre, men modstanderen fandt hurtigt svaghederne i det system og så stod Rodgers tilbage med en dårlig plan a og et dårligt alternativ. Van Gaal dummede sig også ved at lægge stilen om og satse på Fellaini som targetman.
0