Du svarer på indlægget:
Ifølge journalister forhandles der stadig om Lemar. Meldingerne er dels gået på, at det enten blev Chambo eller Lemar ,og dels på, at klubben ikke troede, at der var tid nok til at slutføre en handel med Lemar. Men hvor intet vover, intet vinder.

Jeg synes ikke rigtig, at man kan bruge sidste sommers priser som en rettesnor. Og Roma var jo presset til et salg. Hvad der virkede som en lidt høj pris for Salah, har vist sig at være en ganske ok pris.

Hvis prisen er endt på £35 mio. i stedet for de £40 mio., Chelsea ville betale, så er det nu ganske ok landet her til sidst i vinduet. Meldingerne gik jo på, Arsenal ikke ville sælge til Liverpool, da man mente, at Liverpool var lettere at hente end Chelsea, og uanset hvad man mener om Chambo, så er det i en eller anden grad en svækkelse af Arsenal (med mindre Wenger hiver en kanin op af hatten her til sidst). Den slags koster. Og så er han englænder, Home-grown, PL-proven, og hvad man ellers klistrer på af mærkater. Jeg vil ikke kalde det en god pris, men der er nogle åbenlyse faktorer, der presser prisen opad.

@ Brætmand

Det er da en del af enhver handel, at man drøfter rollen på holdet, spillestil, spilminutter osv..

0