Du svarer på indlægget:
Så, nu er jeg kommet hjem fra overordnet set god weekend i Liverpool.

Jeg kan se, at United/Mourinho har fået ualmindelig hårde stryg af fans fra hele ligasystemet - mere eller mindre. Og med rette synes jeg.
Stemningen i byen var fantastisk. Folk var glade, skrålede, konverserede fodbold på tværs af aldersgrænser og The Park var on fire! Hold kæft en stemning på den gamle charmerende pub. Fuld skrald på fra kl. 10 lokal tid.

Anfield var forrygende i lørdags. Både udstyret med en fantastisk flot bane, 19 grader og nogle flotte vokale præstationer. Fields of Anfield Road og YNWA var øredøvende. Og hver gang Uniteds travelling-fans åbnede munden stod der næsten 50.000 mennesker klar til at klappe hånende ad dem.

Med hele denne fantastiske optakt, så havde ikke bare jeg, men hele byen håbet på et bragende derby. Det blev det bare aldrig rigtigt. Det højeste brøl kom efter Lukakus hårde tackling på Gomez - som ikke gav gult?!

Men det jeg vil frem til er, at en sådan kamp bare ikke må blive ødelagt af overdrevet taktiske dispositioner. Men det blev den.
Det er selvfølgelig meget fodboldromantisk at være af den holdning, men det største opgør i fodboldens oprindelsesland bør gives de bedste forudsætninger for en god fodboldkamp. De forudsætninger blev kun viderebragt og anerkendt af ét hold denne smukke lørdag eftermiddag.

Ja, et lille surt opstød og en smule fodboldromantisk. Og samtidig ærgerlig over, at forventningerne og forhåbningerne om besøget på Anfield ikke helt blev indfriet.
0