Du svarer på indlægget:
Mourinhos pressemøde efter kampen er vist i bedste fald spin og i værste fald en omgang varm luft. Han er som regel i bedre humør, når han vinder.

Den eneste nogenlunde udtalelse, man kan tage med derfra er, at Liverpool jo også havde en vis respekt for Uniteds omstillinger, siden de ikke ville ofre en af deres 3 CM?s. Jeg kan sagtens forstå det, og Mourinho ville jo aldrig nogensinde selv have satset på den måde, men han har da ret i, at det viser, at Klopp heller ikke var helt utilfreds med 1 point (jeg er i øvrigt helt med på, hvem der satsede mest undervejs i kampen og hvem der spillede mest defensivt).

Personligt håber jeg, at holdet er blevet så meget bedre ift. sidste år, at man ikke behøver parkere bussen mod top-6 på udebane i alle kampe. Men det er jo lidt gætværk. Det er også en lidt svær pulje af kampe at forholde sig til ift. sidste år, idet 40% af kampene faldt efter Mourinho havde erklæret PL for ovre for Uniteds vedkommende. Han parkerede bussen på Anfield og på Etihad (det tror jeg sagtens han kan finde på igen i år). På SB kom Chelsea foran efter 30 sek, så det er lidt svært at regne ud, hvad taktikken var, og som sagt havde han opgivet, da vi kom til Spurs og Arsenal ude (hvor man tabte begge). Jeg håber på forbedring i denne sæson, men det er svært at vide so far. Sikkert er det, at City nok skal tage deres point i de store kampe, så Mourinho er nødt til også at vinde et par stykker, hvis han vil være mester.

Rooney scorede det sidste mål på WHL i denne omgang, men det var vist også det. Så ét mål i 5 forsøg.
0