Du svarer på indlægget:
Jamen, Hey. Jeg har skam også kaldt præstationen for pinlig herinde. Vores offensive folk kunne ikke sætte 3 afleveringer sammen, og den ene gang de gjorde, skabte de en 1vs1 situation med Lukaku og Mignolet. Det viser for mig, at der bestemt var noget at komme efter, hvis ellers ikke Martial, Mkhi, Matic, Herrera og Lukaku havde en kollektiv offday hver gang de fik bolden i fødderne.

At han derudover har et defensivt udgangspunkt i sådan en kamp her, har jeg ikke noget imod. Jeg bliver lidt sur, hvis det samme er tilfældet på hjemmebane, men ét point på Anfield er det maksimale noget top-6 hold hentede i sidste sæson, og sådan som I spillede mod City inden Manés udvisning, så er det vel heller ikke utænkeligt, at det samme vil være tilfældet i år. Ergo mener jeg ikke, at vi har tabt terræn i mesterskabskampen med dette resultat.

At opgøret har meget historie, synes jeg ikke Mourinho behøver have med i sine taktiske overvejelser inden kampen. Han har ikke nogen forpligtelse til at underholde på ligaens sværeste udebane - og slet ikke efter en sæson, hvor man kun blev nr. 6.

Det er selvfølgelig ærgerligt for Klopp, at hans tju-bang fodbold primært fungerer mod de hold, der gerne vil satse meget fremad og efterlader et stort bagrum. Derfor er det også meget nemt bagefter at sige, at der kun var ét hold, der ville spille fodbold. For den måde United spillede fodbold på, er den måde Liverpool ikke kan håndtere. Hvorimod den måde, som Klopp omtaler som den rigtige måde at spille på - der ved han lige, hvor han skal sætte kniven ind.

Du skal ikke tage Mourinhos udtalelser for gode varer efter kampen, og jeg kan forsikre dig for, at jeg tænker det samme om Klopp og hans høje moral.
0