Du svarer på indlægget:
Som sagt, hvis Mourinho anlægger samme taktik i de resterende top-6 kampe på udebane, så vinder vi ingenting. Så det håber jeg, han ikke gør. Det sker nok også på Etihad, men jeg vil da heller ikke være tilfreds, hvis ikke han satser noget mere mod Spurs, Chelsea og Arsenal.

Som sagt er sidste år lidt vanskelig at bruge som referencepunkt og derudover har jeg da også en forventning om, at Mourinho tør mere i denne sæson nu hvor han kender sit hold bedre. Men det ved vi jo reelt ikke noget om endnu.

Jeg tror ikke der var nogen, der forsøgte at skade Hazard i den kamp. Men han var noget hurtigere end United og god til at falde nemt. De fleste offensive profiler kommer jo under kærlig behandling i sådan en kamp. Se bare Lukaku i lørdags. Tænk sig, hvis Lukaku havde smidt sig alle de gange Lovren gik hårdt til ham. Det var ikke en duel for tøsedrenge :-)

Under Louis Van Gaal var i øvrigt blandt de bedste i de indbyrdes topkampe, og hvordan gik det lige? Vi kunne ikke nedbryde de små hold. Lidt ligesom jer i øjeblikket omend via en noget anden spillestil.
0