Du svarer på indlægget:
James Pearce er vist også lidt af en yes-man, når det gælder om for klubben at få pushet et budskab.

Det jeg ikke forstår er, at Buvac virker som en mand der ikke siger særlig meget, og som ikke er interesseret i at være i rampelyset. Han slår mig som en mand der har det godt med at være nummer 2. Og han har været det i 17 år. Hvor tit ser man en assistent på sit 18. år vælger at blive manager? Uden at vide det, vil mit gæt være, at det er forholdsvis sjældent, det sker.

Jeg tror det er mere sandsynligt, at han har raget sig uklar med Klopp fordi han føler sig negligeret fra det taktiske, som rygterne går på. Og efterfølgende er historien fra The Times dukket op med, at han skal være en del af et nyt coaching team sammen med en ung manager som Arteta eller Vieira. Det ville give bedre mening end "personal reasons" eller at han er den nye manager i Arsenal. Jeg har dog svært ved at se noget af det give rigtig god mening.

For Liverpool er timingen intet mindre end skandaløs og der må stikke noget dybt under, siden han ikke kan være en del af de sidste 2 eller 3 kampe. Det er endnu én af de her ting, der får det hele til at virke lidt som et cirkus fra tid til anden. Det bør ikke ske i en klub af Liverpools størrelse. Det kan selvfølgelig også blot være pga. hans fars sygdom, men det der i den grad undrer mig er, at klubben så ikke bare melder det ud. Den uro dette har skabt kunne jo med et trylleslag have været undgået, hvis dette er grunden.

Som en bruger tidligere nævnte så har vi jo set konsekvensen af, en Liverpool assistent pakker sine ting (Pako & Rafa).
0