Du svarer på indlægget:
@Fribytter
Hvorfor udelukkende gøre nettoforbruget til et spørgsmål om salg af overskudsspillere? Det er jo netop ikke tilfældet for Liverpoool. Og så eksisterer der jo ikke en fast grænse for, hvornår de økonomiske vilkår er irrelevante. Den økonomiske formåen er relativ til de direkte konkurrenters.

Bevares, overskudsspillere + Coutinho. Klopp har måttet sælge én spiller, som han ikke havde vejet og fundet for let, men ellers er det da udelukkende tale om overskudsspillere. Synes du det ændrer på pointen om, at han efterhånden må forventes at have samlet sit hold - et hold, der må forventes at spille med om titlerne?

De fleste hold i PL kan efterhånden brænde i omegnen af £60 mio. af pr. sæson - bare se på West Ham. Liverpool er selvfølgelig et pænt trin over dét med CL-penge og generelt et af de stærkeste brands i England. Det er muligt man ikke har Emiraterne i ryggen eller er verdens rigeste klub som United, men I er jo godt på vej mod at bruge 2 mia. denne sommer, hvis Fekir eller en anden i samme prisklasse også kommer ind, og det er trods alt sjældent United har brugt mere end det. I år ligger vi indtil videre på £70 mio. (£42 mio. i net spend ;-) ;-) ). Umiddelbart ligner det ikke, at Liverpool er begrænset ift. konkurrenterne længere, når man er i stand til at sætte to transferrekorder på 6 måneder.


@YNWA
Jeg kender godt Tomkins Times og jeg synes det er noget af det værste fan-sprøjt, man kan finde på det store internet. I det indlæg du linker til tager han laveste fællesnævner som grundlag for sin analyse: "While I try to avoid running into such arguments, I see that some Man United fans began claiming that Jürgen Klopp had spent more than Jose Mourinho". Det er jo rimeligt åbenlyst, at United har brugt flere penge end Liverpool siden Klopp kom til. Jeg kan også finde fladpander på Twitter, der tilfældigvis holder med Liverpool og kommer med åndssvage påstande, men jeg laver trods alt ikke en blog for at modbevise de påstande.

Han siger ikke ret meget, som man ikke allerede ved. Det er selvfølgelig afgørende hvilket nedslagspunkt, du vælger og selvfølgelig er der forskel på netto og brutto.

Jeg synes du deler mange skønne artikler, som jeg ikke selv var stødt på og som jeg læser med stor glæde, men Paul Tomkins har jeg ikke meget til overs for.

Jeg har aldrig set nogen så bitter som da I tabte 2-1 på Old Trafford i foråret: https://tomkinstimes.com/2018/03/you-can-keep-joses-long-ball-bollocks-homer-ref-and-flukey-bullshit/
Her lægger han i øvrigt ud med at påstå, at Uniteds hold kostede det dobbelte af Liverpools, selvom Liverpool faktisk havde den dyreste start-11´er den dag.
0