Du svarer på indlægget:
Alisson is set to be the Reds´ last major signing of the window with interest in Lyon´s Nabil Fekir unlikely to be revived following the collapse of his £53million move to Anfield on medical grounds last month, says @JamesPearceEcho ⬇️


Noget tyder på, at vi er færdige med indkøb. Havde gerne set Fekir i LFC, men sådan skulle det ikke være. Nå men det skal ikke tage glæden ved dette vindue. På papiret et af de bedste vinduer i min tid som LFC fan, måske det bedste. Alison er forøvrigt en 6 årige aftale og ikke 5 som der blev skrevet igår. Lægetjek idag og hvis div. papirer kommer i orden, så kunne han jo godt blive præsenteret idag. Truppen skal slankes nu og resten af vinduet vil blive brugt på at finde ud af hvem man kan komme af med og hvem der skal lejes ud.

Som jeg ser det, spillere der burde kunne sælges sådan uden de store problemer :

Migs og Ings

De svære og nok næsten umuligt for klubben at komme af med :

Sturridge og Markovic

Så er spørsmålet hvad der sker med Origi, tror ikke det bliver et problem at sælge ham, men da jeg har svært ved at se, at Sturridge vil nogen steder hen med den kontrakt han har i LFC. Så kan det jo betyde at man sælger Origi, selvom man nok hellere vil beholde ham end Sturridge.

Grujic vil jo formentlig blive lejet ud igen og et par af de unge ryger jo nok osse på lån.

0