Du svarer på indlægget:
Jeg havde egentlig lyst til at skrive om, hvor skidt Liverpool spiller i øjeblikket, men jeg tror sgu jeg vender den om:
Det virker virkelig til, at Klopp er blevet lang mere pragmatisk i kampe, hvor holdet i tidligere kunne ende med at få en ordentlig røvfuld pga. vores voldsomme presspil - det gav mange mål, men det kostede altså også en del point. Klopp ved, at uafgjorte i disse kampe mod Chelsea, City og Napoli er godkendt. Kan vi få point fra top 6-holdene og samtidig vinde pligtsejrene; ja så ser det jo faktisk rigtig godt ud :-)

Efter kampen i dag har vi:
- holdt clean sheet på Anfield 9(!!!) PL-kampe i streg.
- ubesejret i 25 PL-kampe i streg på Anfield
- fået 8 point i de seneste 4 kampe mod Tottenham (U), Southampton (H), Chelsea (U) og City (H). Læg dertil svære sejre ude over Crystal Palace og Leicester.
- kun lukket 2 mål ind mod Chelsea, Napoli og City.

Det kan vendes positivt og negativt alt det her. Jeg vælger dog at se på det positive for en gangs skyld. Vores defensiv har ikke set bedre ud i længere tid, og bliver virkelig nøglen i denne her sæson.

Landskampspausen kommer på et belejligt tidspunkt, da spillerne er begyndt at virke trætte (forståeligt nok). Herefter forventer jeg et toptændt og mere offensivt udtryk fra Liverpools side ude mod Huddersfield efter pausen.
0