Du svarer på indlægget:
Fint point med tanke på det brændte straffe og problemerne med at komme frem til store chancer, men omvendt tror jeg også, at få hold vil lykkes med at begrænse Man. Citys chanceskabelse så godt som Liverpool.

Guardiola var klog nok til ikke at løbe direkte ind i Liverpools kontrakniv og heldig med, at Man. City-kampen var den sidste kamp i et ret krævende program for Liverpool. Men det havde også konsekvenser for offensiven, at Man. City i høj grad koncentrerede sig om ikke at miste bolden dumme steder på banen og at forstyrre de afleveringsbaner, Liverpool bruger hyppigst. Der var simpelthen ikke også ressourcer til at kombinere sig ordentligt igennem Liverpools pres.

Derfor udviklede kampen sig lidt til en stillingskrig, og ingen af trænerne kunne gøre ret meget fra bænken uden at risikere at give modparten overtaget. Man kan da godt mene, at Man. City-kampen var endnu en kamp, hvor trioen oppe foran ikke rigtig fandt melodien, og det var det selvfølgelig også. Igår lagde modstanderen imidlertid en så stor indsats i at stække Liverpools angreb, at det gik ud over egen offensiv, som vel normalt er ligaens bedste.

Derfor tror jeg heller ikke, at en spiller som Shaqiri havde gjort en forskel. Selvfølgelig kunne han have banket et langskud ind eller slået en flot dødbold, men han spiller fløjen mere klassisk end Salah. Han holder i højere grad bredden og lukker dermed det rum, der kan angribes samtidig med at invitere til et pres. På midtbanen handlede det i høj grad om ikke at smide bolden forkert væk, stå rigtigt i presset og tage de rigtige returløb. Man. City var i hvert fald klart farligst, når Liverpool ikke lykkedes med det.

0