Du svarer på indlægget:
Mane solgt ?....
LFC har lige forlænget med Mane og Klopp har lige udtalt at den største fejl han lavede med transfear i Dortmund var han ikke hentet Mane i RB-Salzburg. Det ligger nok ikke lige i kortene at man sælger Mane...!
Og jeg er osse helt uenig, Mane er efter min mening en af de absolut bedste signinger Klopp har lavet til LFC. Kunne man til tider ønske sig, at Mane har et lidt højere bundniveau, ja. Men han giver holdet så meget fart og er en spiller der ud af ingenting kan afgøre en fodboldkamp. Sidste sæson lavede The Fab3 91 mål på tværs af turneringerne, med afstand det højeste antal mål der er scorede af en fronttrio i LFC’s historie. Denne sæson er de nu oppe på 40 mål, det er mere end godkendt. Kunne det være rart med et alternativ til Mane (højrebenet) i truppen til kanten, ja bestemt.

Så synes jeg, at man skal sætte tingene en smule i perspektiv når man sammenligner LFC trup med City’s. Hvis man ser bort fra Leicester mesterskab, så er mesterskabet de sidste 15 år blevet fordelt imellem ManUnited - City og Chelsea. Nu er det jo sådan lidt “træls”, at debattere penge i fodbold, men det er bare svært at komme udenom at de klubber der osse har de største økonomier og bruger flest penge, er osse de klubber der render med mesterskaberne rundt omkring i div. ligaer. Hvis man ser på tallene siden Klopp er kommet til, har City brugt næsten 2,5 milliard mere på spillere end LFC (net) og hvis man ser på de sidste 5 år er vi tæt på 4 milliarder. Så er da enig i, at City har en trup som er bedre end LFC, tror da pokker, alt andet ville da være mærkeligt. Når det er sagt, har vi den bedste trup i mandsminde og et hold der har vist gennem de sidste par sæsoner, at vi godt kan byde City op til dans.
0