Du svarer på indlægget:
Jeg hører også til dem der generelt har været skuffet over Mané i denne sæson til trods for at han har leveret et godkendt antal mål. Han er simpelthen for ofte et stort irritationsmoment med alt for mange dårlige beslutninger og generelt en tvivlsom taktisk sans. Han er ikke bevidst nok om at udnytte sin fart og alt for ofte trækker han sig fra at udfordre i 1 mod 1 situationer. Zaha´s udfordring på Milner igår, ved scoringen til 1-0, er skoleeksemplet på hvordan man udnytter sin fart til fulde. Med Zaha´s træk ind mod Milner åbner han op for at kunne gå begge veje, og i det sekund er Milner prisgivet. Havde det været uden for feltet kunne Milner have valgt at trække frisparket, men det er næsten umuligt for en forsvarsspiller i den situation at stille noget op, uanset hvor dygtig man så end er.
Som udgangspunkt mener jeg Mané skal udfordre i samtlige 1 mod 1 situationer han kommer i, i løbet af en kamp. Det er selvfølgelig ikke altid lige ofte han gør det, og det er selvfølgelig også noget modstanderen meget gerne vil forhindre, men jeg synes alligevel relativt ofte han står i situationer hvor han skal udfordre og hvor han så enten tøver eller vælger en anden halvdårlig løsning. Det er virkelig frustrerende at sidde og se på fordi det forekommer en at være så forbandet simpelt, når man sidder og kigger på det udefra.
Når det er sagt, synes jeg selvfølgelig heller ikke at han skal sælges, for jeg er meget enig i at han har en vigtig taktisk funktion, og jo stadigvæk leverer på et godkendt niveau. Men det kunne dog være rart at se noget konkurrence.

Keita er en anden spiller der har skuffet indtil videre. Men det må så også være Klopp der skuffer lidt her, for det er uomtvisteligt at Keita besidder et kæmpe talent. En del af forklaringen kan være at Klopp er begyndt at spille ham ude af position, i hvert fald virker det ikke til at være nogen god løsning. Der må så også være noget med den mentale omstilling fra Leipzig der ikke har gået helt så godt som håbet, men her er det så også at Klopp bør være nøglen. Han skal simpelthen evne at forløse det talent der er gemt i Keita, ellers vil det godt nok være en stor fiasko.
Keita var det absolutte omdrejningspunkt i Leipzig og det er han måske ikke helt på samme måde her, hvilket måske også er noget af det der tynger. Personligt, mener jeg så også at Keita bør spilles så han er omdrejningspunktet i vores spil, og derfor skal han også spille centralt i banen. Men problemet er måske også at der ikke rigtig er råd til at fokusere ordentligt på at gøre Keita til playmaker i den situation vi står i lige nu. Hvilket selvfølgelig er et positivt problem, idet det har vist sig at vi faktisk godt kan udfordre om mesterskabet uden at han rigtig er en del af det, hvilket jeg ikke havde troet inden sæsonen var gået i gang.
0