Du svarer på indlægget:
Problemet med at hente Coutinho tilbage handler for mig ikke om spilsystemer osv., det er jeg helt sikker på at Klopp kunne få til at spille. Problemet består nærmere i, at hente en spiller tilbage, der for 1,5 år siden forsøgte at tvinge et skifte igennem (han lykkedes med det 6 måneder senere) og opførte sig helt urimeligt overfor den klub, der har hjulpet ham mod verdenstoppen. Det ville sende et helt forkert signal til en trup, der ellers slår mig som sammentømret og har vist loyalitet til klubben i alle de nylige forlængelser.


I forbindelse med Coutinho´s skifte til Barcelona udtalte han, at FCB var den eneste klub, han ville have forladt LFC for. Det kan man så tro på eller lade være, men alle kender til FCB og RM´s tiltrækningskraft på latinamerikanske spillere, så det skifte ville jeg personligt sagtens kunne tilgive ham for, skulle han være interesseret i at vende tilbage til England. Måden hvorpå han prøvede at tvinge et skifte igennem i stedet for at hjælpe klubben til triumf i CHL sidste sæson var bestemt ikke kønt, og satte klubben i en unødvendig situation på et tidspunkt hvor man godt kunne have undværet den polemik, som transfersagaen medførte. Rettere sagt, hans timing var elendig, og at han ikke kunne se ud over egen næsetip og vente til efter sæsonen med at skifte var enormt skuffende. Jeg er dog overbevist om, at Coutinho var oprigtig i hans udtalelser omkring klubben, særligt med tanke på hans situation i Inter før skiftet til LFC. Også derfor man kun kan grine over rygter, der sender ham til eks. United.

Og på trods af hans nuværende form ville han IMO stadig være en kæmpe opgradering ift. Keïta, som indtil videre har været utroligt skuffende. Er Coutinho interesseret i skiftet, og kan en sådan handel overhovedet finansieres, ser jeg ham hellere end gerne tilbage. Men hver sin smag, og det er da fuldt forståeligt, hvis man hellere vil satse på en "ny" spiller. Sådan tror jeg i øvrigt også Klopp har det, kan huske en udtalelse, der lød noget i retning af "Why? I already had those", da han blev spurgt ind til muligheden for at hente bl.a. Mkhitaryan og Reus til klubben - correct me if I´m wrong.
0