Du svarer på indlægget:
Hold nu k***, sikke en forfærdelig præstation. Den havde jeg nok aldrig set komme, nok det pinligste nederlag i nyere tid, når man måler kvalitetsforskellen generelt på os og Aston Villa, som dog selvfølgelig skal have stor kredit for deres præstation.

I forhold til holdet har jeg tidligere peget på, at Firmino efterhånden ikke er så god, som han tidligere har været. Om det er et decideret fald i niveau, eller om han er for komfortabel på en startsplads, ved jeg ikke. Dog ved jeg, at jeg i de sidste 10-12 måneder sjældent har tænkt "wow", når jeg har set ham spille for os, og han bør snart få en tur på bænken. Problemet er, at når man nævner, at manden ikke er så god længere, får man straks en masse modsvar i form af, at han simpelthen er så vigtig for holdet, og "han skaber pladsen til de andre". Tro mig, vi skal nok klare os uden Firmino.

Gomez har i længere tid også været virkelig dårlig, og der er efterhånden langt mellem de gode kampe for hans vedkommende. Jeg håber, at Matip snart er tilbage, da jeg husker Van Dijk og Matip som et suverænt makkerpar. Sandheden er dog nok, at Matip efterhånden er for skadesplaget og snart oppe i alderen. Mange skader og en høj alder er aldrig en god kombination. Måske Klopp alligevel henter en ny CB, før vinduet lukker?

Det vil selvfølgelig også gøre en stor forskel at få spillere som Mané, Thiago, Henderson og Alisson oppe i omdrejninger. Det er godt nok nogle tunge drenge, der sidder over lige pt.

-Derudover er jeg ret bekymret for Alisson. Synes godt nok, at han siden sidste sæson har været ret skadesplaget for en målmand. Problemet er, at jeg overhovedet ikke stoler på 2. valget. Adrian laver så mange fejl, at det gør ondt.

Jeg vil imidlertid påpege, at på trods af en af de største lussinger, jeg længe har set, tænker jeg, at rygraden på det her hold er for stort til, at vi falder helt fra. Sidder med en fornemmelse af, at vi selvfølgelig nok skal hele os og komme stærkere tilbage end før. Og jeg har endda en ret pervers drøm om, at frustrationerne skal gå ud over de blå, når vi efter landsholdspausen spiller Merseyside-derby. YNWA
0