Du svarer på indlægget:
Røv kedeligt, men jeg stoler fortsat på, at Klopp ved hvem de bedste spillere til de enkelte pladser er.
- noget siger mig, og der kan jeg jo tage fejl, at staben er i besiddelse af rigeligt med data og analyser fra kampe og træning, som retfærdiggør deres valg af A el B. Men derfor må man fra sofaen gerne bedømme en spiller ud fra 90 min. kamp en gang om ugen.
Flot assist af Firmino i øvrigt.

Jeg ville elske, at Bobby lavede flere mål for han kommer fra til chancer i hver kamp. Jeg tror ganske enkelt ikke på at Minamino kan løse opgaven bedre på toppen.
Jotta ser ekstremt spændende ud. Hold da op, hvor kan det blive godt når han er spiller mere ind. I mine øjne MOM med Andy igår.

Det er nok de færreste der kan huske en kamp med Adrian, hvor han ikke lavede lidt klovnerier i løbet af kampen. Igår var dog ikke hans skyld, at vi tabte. I lang højere grad var det TAA og Gomez der spillede LANGT under acceptabelt niveau. Dertil en Van Dijk i første halvleg, som pludselig laver glidende tacklinger (har aldrig set ham gøre det før), får tunneller og mangler placeringsevne samt en Fabinho der virkede lad og ideforladt.
Det er 4 af 5 i den defensive kerne, som stempler ud på en dag, hvor Aston Villa spillede en god kamp, og havde succes og held på sidste tredjedel af banen.

Jeg starter gerne med alle 11 igen mod Everton. Håber mest på Allison er tilbage, hvilket han dog ikke er, men hvis forsvaret og Fabinho er på deres niveau igen, så slår vi alle hold i ligaen.

Det her var en enkelt nedsmeltning, og ikke en tendens. Jeg er ligeså trist idag, som efter finale nederlag til Sevilla og Real Madrid, men jeg er ikke nervøs.
0