Du svarer på indlægget:
Nixon lader jo til at tro, at vi skal kæmpe med om mesterskabet næste år, og at vi har midlerne til at skifte et trekvart hold til at få os op på det niveau.

Han lader til gengæld til at glemme, at vi vi ikke har så voldsomt mange mønter at handle for, og at vi ikke har andre nævneværdige salgsobjekter (som klubben kunne være interesseret i at sælge) i truppen end Suarez og Carroll, og at der nok skal købes en erstatning, hvis en af dem ryger (småmønter for Skrtel og Spearing tæller ikke så meget i det store billede).

Hvis der bliver råd til at hente en højrefløj der virkelig er markant bedre end Downing, betyder det således en af tre ting: Klubben har fået nye ejere; det er ikke blevet prioriteret at købe ind til de rigtige pladser; eller man har købt ind til de rigtige pladser, men man har været for nærig med at købe tilstrækkelig kvalitet. Og uanset hvad ville det betyde, at klubben ikke har nogen tiltro til Sterling over de næste mange år.

Niks Sofus, vi har ejerne der kan købe hvem som helst har de selv udtalt, hvilket de os har gjort for Red-Sox og betalt op imod imod 1 milliard for en spiller inkl løn.

Jeg tror du undervurdere vores ejere eller jeg ved det, de mangler ikke noget men har valgt en stretegi med unge spillere og ud med ældre spillere med høj løn, downing.


Jeg taler ikke om et mesterskab så så stop med at ligge ord herinde som jeg ikke har skrevet, jeg snakker om at spille med om top 4, lige som Gerrard taler om og vores ejere og Rodgers.


Om det kan lade sig gøre kan kun tiden vise, men en ting er sikker Downing er ikke en spiller der gør vores hold til et kommende top 4 hold, han høre til til I en midterklub, hvilket vi vel os er nu men forhåbentlig ikke bliver ved med at være.


Hvis vi ikke kommer med næste sæson kommer der til at gå årtier inden vi når op til det sjove og City, united og Chelsea bliver kun stærkere og stærkere og jeg er sikker på de 3 hold ikke køber Downing.
0