Du svarer på indlægget:
Du har mange gode pointer. Men jeg vil holde fast i at det er svært at vide hvor han står før man har set ham træne fast med de andre.
Der var iøvrigt heller ikke mange der havde forudset Sterlings gennembrud i sidste sæson. Han gik jo netop fra at være en der skulle have sporadiske indhop eller i tilfælde af skader eller andet, fast spilletid.
Jeg synes det kan være svært at vurdere hvor Suso står i forhold til det scenarie og derfor er det at jeg taler for at forsøge at beholde ham og så tage bestik af hvordan han gør det til træning, træningskampe etc.

Konkurrencen vil sikkert være større end i tilfældet med Sterling, men der vil også komme lidt flere kampe og måske et lidt større behov for rotation, selvom jeg tænker at Rodgers så vidt muligt vil forsøge at bruge de samme mest muligt. Gerrard eksempelvis, tror jeg dog vi vil se få flere hvil i næste sæson, og jeg mener heller ikke det er givet at han vil spille på samme høje niveau, som han har gjort i foråret. Der vil jo selvfølgelig også komme et tidspunkt, hvor vi er nødt til at klare os helt uden Gerrard.

Men lad os se hvad der sker. Jeg håber Suso fortsætter i klubben, men hvis det ikke sker vil det selvfølgelig ikke umiddelbart være nogen "katatrofe".

Edit: Jeg ved i øvrigt ikke om det vil være relevant at foretage en sammenligning af Allen/Suso. Hvis Suso skulle på en af de positioner foran Gerrard, så vil det muligvis kræve en lille omskoling. Og dog, Suso har før spillet på den centrale midtbane og er vel ret alsidig, så det vil formentlig også kunne klare. Det er selvfølgelig hans defensive kompetencer der er tvivlsomme i det tilfælde og formentlig være det der skulle arbejdes end del med.

0