Du svarer på indlægget:
Jeg savner ikke muligheden for at kunne sætte et skrummel som Benteke eller Carroll ind i feltet. Jeg ser hellere at man prøver at dirke forsvaret op med hurtigt spil, selvom det da kan være frustrerende at se en kamp som i dag. Jeg lod vidst selv temperamentet løbe af mig da Henderson i overtiden vælger at spille bolden retur til Matip, tror jeg, i stedet for at forsøge en aflevering mod målet.

Nu hvor hovedet er blevet køligt igen, så glæder jeg mig over at Klopp helst vil spille uden en ensidig angriber, men at de forreste fire-fem helst skal kunne løbe og kombinere sig fri af modstanderens forsvar. Det lykkedes ikke helt i dag, men der var dog få muligheder til fx Can (man kunne nok godt have ønsket at det var Sturridge der stod der) og Firmino, som dog blev tacklet i sidste øjeblik.

Jeg synes dog at der manglede noget i dag. Sturridge er for stillestående både når vi har bolden og uden bold. Jeg tror desværre ikke at ham og Klopp er et godt match, for Sturridge er en fremragende afslutter og har tidligere kunne indgå i et farligt og dynamisk angreb med Suarez. Men som han spiller for tiden, så virker han en anelse lad. Lad os håbe at det ændrer sig, i dag bliver han dog også pakket godt ind.

Det hjælper en del da Lallana kommer ind med sine konstante løb, måske det kunne være blevet et andet resultat med Wijnaldum og Lallana fra start - men det er ren spekulation. Can og Hendo virkede lidt lammede i tanke og handling, måske det skyldes småskader og landsholdspausen. Det er heller ikke optimalt med en længere pause, hvor det meste af holdet er splittet op, som optakt til en Man U-kamp. Det er dog samme vilkår for dem. I bund og grund fint at vi ikke taber kampen, men er lidt skuffet over de få chancer, der bliver skabt og at Man U stiller sig så langt tilbage, men det kan man jo forvente af Mourinho på en svær udebane.

Edit: I øvrigt ser Matip ud til at være et rigtig godt køb. Han virker indtil nu ganske solid sammen med Lovren.
0