Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

Nej, dødbolde er selvfølgelig noget andet end flowet i åbent spil. Men jeg har bare indtrykket af, at de offensive mekanismer ikke helt sidder, hvor de skal.

@Swordfish

Nu tror jeg næsten, at forsvaret giver sig selv, hvis både Moreno, Johnson og Skrtel ikke kan være med i weekenden. Men Lovren spillede, som en forsvarsspiller skal spille i Rodgers´ system. Han støder op, sideforskyder og angriber bolden på den helt rigtige måde, og det er op til resten af forsvaret at følge trop. Det gjorde det ikke altid igår - særligt ikke ved 2-0-målet, hvor Skrtel og Johnson hænger. Men Man. City har da helt sikkert haft en intention om at lægge tryk på venstresiden. Det er lidt ærgerligt, at kampen falder så tidligt på sæsonen set med LFC-briller. En mere integreret og tilpasset Moreno havde headet bolden ud til hjørne ved det første mål og havde stille og roligt lagt bolden ind i fødderne på Sturridge i stedet for at forsøge at spille skråt bagud i den anden ende. Det er en kliche, men Moreno skal vænne sig til tempoet, for begge gange går det for stærkt for ham. Ellers en fin debut imø., men hvis han er ude i flere uger, kan det måske være lidt ligemeget.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Næste kamp giver i hvert fald mulighed for at prøve noget andet i forsvaret, selv om det er bekymrende, at så mange virker ukoncentrerede i defensiven. Mod Southampton var det vel kun Johnson, den var helt gal med.

Offensivt er der især plads til forbedringer, men så ringe var det heller ikke. Både Sturridge og Sterling gav City-forsvaret masser at tænke over, men med lidt held havde et par kendelser gået vores vej; kendelser der kunne være blevet uslagsgivende.

Nu mødte vi også sidste års mestre på hjemmebane, et sammentømret og bundrutineret hold der spiller meget kalkuleret og klogt. Noget man ikke kan klandre os for.

Vi tager dem i den omvendte kamp.
Skrevet af KimWintherLFC
Nogen opdatering på Flanagan skaden? Vigtig spiller på holdet og i truppen.
\"I`m born in Liverpool, I`m a Liverpool supporter. The best team in the world.\" - Steven Gerrard \"If Everton were playing at the bottom of my garden, i’d shut the curtains.\" - Bill Shankly
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg er enig, Fribytter. Både Lovren og Moreno ser ud til at have en fremtid på holdet til trods for et par branderter. Jeg var beruset og irriteret i nat. De nye skal heller ikke dømmes for hårdt, når de over for det angreb. Jeg savner bare stadig, stadig den "ro" nede bagved, jeg synes Liverpool selv var garant for i krisetiden efter 10 med Agger og Carragher, men som med Rodgers ankomst er smuldret. Og jeg håber stadig, vi får Agger at se i start-elveren et par kampe i træk, så jeg i det mindste kan få afkræftet min tiltro til manden.

Den smuldrende defensive organisation skyldes selvfølgelig også den offensive indstilling (og Gerrard), men i går formår vi desværre ikke engang at åbne Citys forsvar for alvor, og så virker det meningsløst. Undervejs var jeg mest irriteret på Coutinho, enten er han bare svingende, eller også formår han ikke at tage det ansvar, der er pålagt ham.
-
Skrevet af Toffees
Geddar, tak. Men jeg tror vi har styr på det. Nu er du i hvert fald vidne. Og jeg holder min nye signatur til væddemålet er slut.

Hvad går dit væddemål ud på? :)

Og ikke mere bets-afveje herfra mig i Liverpool-tråden.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg har væddet et par gange med Mugesh om hvor mange mål Torres ville score. Han var voldsomt optimistisk.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Tjasper
Det er helt i orden, Toffees. Det er sgu meget underholdende.
Skrevet af Swordfishtrombone
Brugere her og videoen med Neville/Carragher udstiller meget godt Lovrens dårlige positionering, problemerne i venstre side og forsvarets fejl.

http://www.liverpoolfc.d…8&start=270
-
Skrevet af Fribytter
@ Swordfish

Jeg er enig i, at der er et problem, men jeg er ikke enig i, at Lovren er problemet. Ved det første mål synes jeg, det er søgt at klandre Lovren for noget, når de to største fejl begås af Gerrard og Moreno. Ved det andet mål har han måske ikke helt overblik over, hvad Coutinho og Moreno har gang i på venstreback men han gør sådan set, hvad han skal. Det kom åbenbart bag på Johnson og Skrtel, at Lovren stødte op, og det skabte efterfølgende problemer og et mål, men hvorfor kommer det bag på Skrtel og Johnson? De kan overskue hele opbygningen og har alle af Man. Citys offensive spillere foran sig. Og det har de sådan set også ved det første mål, og Carra bemærker da også, at Skrtel blot skulle have kommunikeret til Lovren, at han kunne forlade Dzeko. Stadig er fokus på Lovren. Jeg forstår ikke helt Neville og Carraghers fokus.

Pellegrini er en snu træner, selvom det selvfølgelig ikke er raketvidenskab at lægge et voldsomt tryk på venstresiden, hvor de nye forsvarspillere befandt sig. Omvendt er det dog ikke sådan, at man ikke kunne presse Skrtel og Johnson til fejl. Selvom Lovren og Moreno er nye spillere, så er det jo ikke fordi, Skrtel og Johnson ligefrem fremstår som en stærk defensiv enhed blot, fordi de har spillet i klubben en del sæsoner. Jeg tror ikke kun, at trykket i venstre side skyldes, at Moreno og Lovren er nye. Jeg tror også, det skyldes, at Pellegrini ville have Lovren til at bevæge sig en masse og tage en masse dueller og derved bringe ham ud af dirigentrollen. Hvis vi forestiller os de samme opbygninger i modsatte side, så havde Lovren jo netop dirigeret Skrtel i forhold til bolden og Man. City-spillerne. Han havde skabt sig et overblik og dirigeret spillerne efter det. Lovren kan imidlertid ikke dirigere medspillerne i samme omfang, når det er ham, der skal lukke rum og støde op. Så er det op til medspillerne at have så tilpas meget overblik og taktisk forståelse, at de kommunikerer til Lovren, at han sagtens kan forlade Dzeko, og at de følger med Lovren, når han støder op, og det er resten af forsvaret ikke god til.

Jeg husker, at Carragher og Neville var meget kritiske overfor Luiz´ forsvarsspil, og der er helt bestemt en masse at diskutere og kritisere i den forbindelse, men Neville kom undervejs i analysen med en sidebemærkning om, at Luiz jo altså også kom fra en anden fodboldkultur end den engelske, og at han nok havde lært at forsvare på en lidt anden måde. Det skal nok med i ligningen, at Neville og Carragher kritiserer Lovren ud fra, hvad de ville have gjort, og ikke ud fra hvad Rodgers vil have Lovren til at gøre.

Det tredje mål er Lovren, der er uopmærksom, og det er sådan set det, jeg er bekymret for hos ham. Han lader til at stemple ud, hvis der er for meget modgang, og det synes jeg, at det tredje mål er et udtryk for.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af flotfyr_17
Liverpool
Skrevet af La La La
Er trådens titel en Hakeem Olajuwon reference? hvis ja, thumps up!
Skrevet af Swordfishtrombone
Fribytter:

Jeg mener, at det første mål primært er Morenos, men det betyder ikke, at Lovren står godt placeret. Slipper Lovren ikke sin mand ved anden mål?

Der kommer nok til at gå lidt tid, før vi har fundet de to ideelle midterforsvarer, men mon ikke Sahko og Lovren får en chance sammen.

Jeg spekulerer lidt på, at Rodgers bør bruge Lucas, når vi møder Chelsea, City, Arsenal, United m.fl, som lægger et ordentligt tryk. Hvorimod Gerrards fremadrettede forcer kan bruges, når modstanderne skal køres over.
-
Skrevet af Fribytter
@Swordfish

Det er Gerrard og Moreno, der er skyld i det første mål. Lovren kunne have forhindret, at chancen opstod, hvis han havde forudset, at Gerrard ikke ville følge Silva. Ved det andet mål støder Lovren op på boldholderen, fordi Man. CIty begynder at aflevere tilbage i banen, og det er umiddelbart det rigtige at gøre. Man kan så diskutere, om Man. Citys hurtige aflveringer giver tid nok til at støde op, men umiddelbart gør Lovren ikke noget forkert imø.. Jeg forstår ikke, hvorfor Carragher og Neville ikke også medtog eksempler fra de første 40 minutter, hvor forsvarsspillet fungerede rimeligt. Det havde givet et sammenligningsgrundlag. I stedet leveres kritikken med en hvis bagklogskab, der tenderer scoreboard-journalism, og det forbinder jeg ellers ikke Neville og Carras analyser med.

Jeg tror også, at det tager tid før, midterforsvaret fungerer godt. Men det har i perioder fungeret i de to første kampe - især i begyndelsen af kampene - så det taktiske oplæg og spillernes forståelse af det, synes umiddelbart at være ok. Måske fejlene opstår pga. træthed og mentalt pres? Måske handler det om, at forsvarsmekanismerne blot skal sidde helt på rygraden?

Gerrard er selvfølgelig ikke spilleren, der stabiliserer forsvaret ved at skærme fortrinligt af. Men jeg ville meget nødigt have undværet ham imod Man. CIty. Når det ikke kører for Coutinho, er Gerrards spilfordeling uundværdlig. Det går selvfølgelig lidt langsommere, når Gerrard skal skabe spillet dybt i banen, men han gjorde det imø. overordnet godt. Defensiven er også afhængige af, at offensiven udgør en trussel og er i stand til at presse modstanderen tilbage, og her var Gerrard vigtig i det etablerede angrebsspil.


Jeg krydser fingre for Benfica, Basel og Malmö imorgen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Pot 1: Benfica eller Porto

Pot 2: Schalke, Basel eller Donetsk

Pot 4: Gerne Malmö
Skrevet af Tjasper
http://bleacherreport.co…-it-and-why

Jeg har læst lidt på 4-4-2 diamond systemet og læste blandt andet denne lidt korte analyse.
Det har ikke desto mindre fået mig til at være lidt mere positivt stemt, da jeg har fået øjnene lidt op for hvilke styrker systemet mere præcis kan tilbyde, med de rette spillere til udførelsen.
Med et par backs med nogle voldsomt store lunger som i Moreno og Manquillo, der hele tiden skal sørge for at holde bredden, når vi er i boldbesiddelse, og som samtidig skal kunne klare, at blive en smule overbebyrdet i det defensive uden støtte fra kanter - så kan det såmænd godt blive en succes. Men det er så netop afgørende at det er nogle backer af en vis kvalitet, der kan tåle at tage det ansvar.
Umiddelbart, tror jeg både Moreno og Manquillo kan udvikle sig til at blive nogle fremragende backs, offensivt såvel som defensivt, men de er stadigvæk ret unge og relativt uerfarne, især, selvfølgelig, i PrL-sammenhæng, så måske det alligevel er en lige voldsom nok opgave at påsætte de to.
Hvis man ellers skulle se på hvilke egenskaber det især er påkrævet hos de to backs at have, så synes jeg dog at det ser ret fornuftigt ud. De lader begge to til at have et enormt løbepensum, er hurtige, aggressive og i det hele taget meget ærgerrig og glade for at have bolden på fødderne. Så måske der alligevel er en chance for at de relativt hurtigt kan gå ind og udfylde den krævende rolle.

Jeg kan godt se fordelen i at smide Balotelli på top, såfremt han er topmotiveret, så vil han kunne være en fremragende opspilstation (og så meget andet) og så vil Sturridge og Sterling kunne bevæge sig rundt omkring ham.
Det vil også betyde at vi altid vil overbefolke den centrale del af banen, hvilket vil gøre os kompakt i defensiven, men som også giver os chance for at spille bolden hurtigt op gennem midten og i det hele taget give en god dynamik centralt i banen. Specielt hvis vi bringer nogle løbestærke og pasningssikre spillere, som de bagerste tre i diamanten. Og den slags har jo en del af efterhånden: Allen, Henderson, Lallana, Emre Can og måske også Coutinho skal nævnes her. Et sådan system vil sandsynligvis også være fordrende for netop Coutinho, der så vil kunne få sit udgangspunkt i midten og bevæge sig rundt derfra.

Med Gerrard som den bagerste og måske på (kort?) sigt den mere mobile og løbestærke Emre Can til at tage over for ham. Foran eksempelvis Henderson og Lallana og forrest i diamanten Markovic eller Sterling.

Formationen har selvfølgelig også nogle svagheder som er vigtige at være opmærksom på. Specielt i det defensive. Som vi også så i sidste sæson, så kan vi blive sårbare over for kontrastød og specielt over for hold der angriber over kanterne. Derfor er det netop også så enormt vigtigt at vi har nogle solide backs og i øvrigt også nogle centrale midtbanespillere, der er løbestærke og dygtige til yde en smule back-up til vores backs.

Men alt i alt, kan det i hvert fald blive et aldeles spændende alternativ til den 4-1-2-3 formation, som jeg ellers har plæderet for... Meget afhænger så også af hvad Balotelli har tænkt sig at levere.

Skrevet af Carra-23
Lad os få testet truppen i CL. Real Madrid, PSG og Roma ....... velbekomme !
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af howalt90
Pot 2: Schalke, Basel eller Donetsk

Ingen ukrainske eller østeuropæiske hold tak.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Lad os få Malmø så vi kan få en away tæt på DK!

Og lad os i samme ombæring trække Benfica eller Porto!
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af AlstrupLFC
Real madrid og Basel... Dem kunne jeg godt have undværet, men Basel er vel meget godt i forhold til alternativerne?
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Basel er svageste hold fra andet lag, så det kan man ikke klage over.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce
0