Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jho
Vi har godt nok svært ved at få frispark idag. . .


Det er ret typisk sådan noget der sker når tingene ikke kører...
Bagkæden er jo så rystende usikker som jeg sjældent har set i topfodbold. Når målmanden samtidig laver mange personlige fejl, midtbanen fylder for lidt, og offensiven skaber meget få chancer, så har man opskriften på et hold i krise.
Skrevet af Smör40
Jeg er jævnt træt af at se den måde de blir ved at stå og afleverer frem og tilbage nede i forsvaret for derefter enten at aflevere den til en shaky Mignolet eller selv sparke den langt og så miste den, eller bare lave noget fjollet med den og miste den på et farligt sted.

Vores spil er alt for langsomt og stillestående ingen fører bolden frem eller tør ta initiativ og starte noget. Ville gerne se Can eller Allen inde for Lucas.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Guldfugl
I min verden har Lucas været bedste Liverpool man indtil videre. Sterling er godt nok blevet pakket ned idag.
Din moar!
Skrevet af YNWA81!

I min verden har Lucas været bedste Liverpool man indtil videre. Sterling er godt nok blevet pakket ned idag.


Jeg mener det må være Morgan.
\"The trouble with you, son, is that your brains are all in your head and not in your feet\" - Shankly
Skrevet af jho
Er jeg den eneste der sidder med følelsen af at det her kan blive virkelig pinligt? Oppe med et mål og en mand mod bundproppen, og alligevel er de rystende usikre.
Skrevet af Guldfugl
Nej, jeg er nærmest heller i tvivl om der bliver udlignet
Din moar!
Skrevet af jho
Hvor er det egentlig ufortjent, det er jo nærmest eneste reelle chance siden udvisningen. Tak Schmeichel!

Edit: ufortjent er nok i overkanten. Men jeg er skuffet over den vanvittigt defensive tilgang til dødbolde vi har. Jeg forstår simpelthen ikke idéen i 11 mand i eget felt ved dødbolde, hvilket rigtig ofte ender i en 2. bold til modstanderen, da de ofte ikke har andre muligheder end at cleare ud til modstanderne. Og jeg forstår det da SLET ikke når man er en mand i overtal mod bundproppen...
Skrevet af stolpesten
Hvor er det egentligt sindssygt at vi kan ligge med 20 point og stadig være i spil til top 4, med det fuldstændigt elendige spil vi præsterer kamp efter kamp :D
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Vi vinder. Det er det vigtigste lige nu.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af jho
^Agreed... Men jeg er meget i tvivl om hvorvidt det nuværende koncept samt den ofte lade attitude er løsningen til at komme videre fra "hiv-og-sving" sejre over middelmådige modstandere. Men lad os nu se når Basel-kampen er ovre, og December-mayhem for alvor er i gang.
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg synes, det var fint i 2. halvleg. Endnu en arbejdssejr. Nej, vi sprudler ikke. Vi står afventende, spiller fysisk. Men det er defensivt langt mere solidt. Lad Lucas fortsætte som DM. Det er det eneste rigtige, når offensiven er gået fra at være Premier Leagues måske bedste i foråret til at være meget ringe. Og lad Skrl og Toure fortsætte.

I øvrigt fint Lallana fik scoret. Vi skal jo have noget for den millard.
-
Skrevet af Tjasper
Ja, det er fint og middelmådigt. Men det er selvfølgelig ikke det vi forventer. Og det er bestemt ikke sådan vi kommer i top-4. Det er helt sikkert.
Skrevet af jomic...
Jeg tror Rodgers har ringet til Ståle og forhørt sig om hvordan han ville stabilisere et hold. Ståle har svaret at en smal 4-4-2 med kun en reel angriber, gerne en tonser, og fløje der trækker ind i banen ville være vejen frem. Meget heldigt med fløjene i og med vi ikke har en wing der kan gå til baglinjen og slå et indlæg.

Måske vi kan få Rodgers til lige at ringe tilbage til Ståle og fortælle at systemet fungerer bedre med en offensiv midt og en defensiv inde centralt.
Skrevet af jomic...
Selvom han ikke længere var en stor bidragsyder i denne tråd (der var dog engang), kan jeg se at den gode Steve Heighway er blevet bannet fra siden for at antyde at Brøndby har nazistkontakter.

Hvad mon der gik galt?
Skrevet af Swordfishtrombone
Ufatteligt, at det her overhovedet er en sag. Og en undskyldning? Mario-joken er sguda god. Hvis ikke man må tage lidt pis på stereotyper og fordomme, hvor fanden er vi så på vej hen ..

http://www.telegraph.co.…ce-row.html
-
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg husker ikke brugeren "Steve Highway-61" som så stor bidragsyder i denne tråd tidligere, men det er muligvis min hukommelse der svigter.

Det kan være du forveksler ham med brugeren Heighway, der tidligere var aktiv, men som jeg ved ikke rigtigt har haft tiden til bold.dk det sidste lange stykke tid.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg giver dig ret i det er noget snerpet, Swordfish. Det er dog textbook Balotelli at uploade sådan et billede uden at tænke sig en ekstra gang om.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af jomic...
Det gør jeg nok Tommy.

Enig Sværdfisk, det er utroligt at Mario-joken som rammer alle, eller i hvert fald mange og er fra den gang ruder konge var knægt, bliver opfattet på så latterlig nypuritansk vis. Det er til at brække sig over.
Skrevet af vestergarden
Ovenpå sejren igår har jeg set flere statistikker om Lucas. Man plejer at sige statstik er som et miniskørt, viser mange ting, men skjuler det bedste. I dette tilfælde er jeg dog ikke i tvivl; hvor er han vigtig. Han spiller en sindsyg vigtig rolle for den ellers vaklende defensiv! Han stabiliserer holdet helt vildt. Håber ikke Rodgers skiller sig af med ham til januar. Kunne godt tænke mig at se Gerrard ved siden af ham på 8er pladsen, med Hendo i en mere fri rolle på kanten. Jeg tror de vil kunne supplere hinanden godt; Lucas som den mest defensive, Gerrard der kan støbe kuglerne, Hendos arbejdsraseri og dybe løb. 2 sejre i træk, 1 (heldigt) mål lukket ind. Kan vi hive sejre i de tre kommende kampe mod Sunderland, Basel og ManU, ser det hele lige pludseligt godt ud.
YNWA
Skrevet af DanishBhoy
Ikke at jeg er den store Liverpool fan, men mere løs "se´er" af deres kampe

Men er jeg den eneste der ryster på hovedet og tænker "hvorfor er han dog stadig i Liverpool" hver gang at jeg ser Skrtel - Mener at kunne huske at han spillede en god første sæson for Liverpool (men er i tvivl om jeg husker rigtig) men derefter har han ikke formået at holde niveau og slet ikke udvikle sig - betegnelsen "headless chicken" er vel mest rammende på ham

Hvorfor man ikke sendte ham med første fly tilbage til Rusland da Zenit viste interesse, fatter jeg ikke

Han er jo på ingen måde en spiller som den centrale forsvar skal bygges op omkring, men div managers bliver jo ved med at finde den gyldne kæde i forsvaret med ham som det eneste faste element
Is it cold in his shadow?
annonce
0