Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Skrtel spillede da nogenlunde i går, fik afvist meget og gav ikke de løse chancer væk - han og Kolo leverede en ok præstation med undtagelse af Leicesters opspil til målet og et par andre kogere i første halvleg. Ande havleg var bestemt bedre.

Lucas og Henderson var i mine øjne bedst, med Gerrard, hvor Allen gav en ekstra dimension med sine tværafleveringer samt muligheden for at rykke Gerrard en tak frem.

Offensivt hænger spillet desværre ikke så godt sammen, men der var da takter til noget, især når Lambert kunne sætte i scene som spilstation og skabe rum til dybdeløb. Leicester var dog påpasselige og lavede de obligatoriske taktiske frispark, noget vi ikke formåede i eksempelvis første halvleg.

Et fint resultat i en lidt rodet kamp. Leicester ville i hvert fald gerne spille på duellerne, hvilket i perioder gjorde det vanskelig at etablere et ordentlig pasningsspil.

Og Mignolet, ja jeg var/er stor fan af Reina, assistkongen og bliver det nok aldrig af Mignolet.

Men bestemt en lovende præstatio hvor sejren blev arbejdet hjem.
Skrevet af jomic...
Enig Lynild, der kom nogenlunde struktur på det taktiske. Men der var stadig en bekymrende overvægt af personlige fejl, som vi bare var heldige med at Leicester ikke formåede at omsætte.

Mignolet er i min bog færdig som førstemålmand. Han kan ikke styre sit forsvar og det smitter af at han kan forfejle selv de mest simple indgreb. Der skal hentes en ny målmand til januar.

Skrtel er da nogenlunde stabil, i hvert fald sammenlignet med vores øvrige centerforsvar. Han har bare nogle klare tekniske mangler, som sådan set gælder meget bredt for vores bagkæde, med tanke på alt det opspil derfra vi har praktiseret. Det problem ligger for mig at se i, at man taktisk har foretrukket høje stærke centerforsvarer når vi er uden bold, men i opspilsfasen haft brug for nogle med teknik og pasningsevner. Det er de færreste forsvarsspillere der kan begge dele, derfor kommer han til at fremstå mangelfuld i nogle faser. Mit løsningsforslag er at få defineret forsvarsspillerenes roller lidt klarere og tilrette dem til materialet, så vi ikke skal investere en milliard mere og dem vi har ikke skal rende rundt og se så forbandet skizofrene ud.

Det blev jo sådan set løst nogenlunde sidste sæson med Gerrard der trak ned i banen i sidste sæson, nu har den mulighed været lukket ned af samtlige modstandere i år og der skal derfor findes en ny løsning. Lucas har gjort det habilt og vist han er et alternativ, så for første gang i 6-7 kampe var der synlig fremgang - selvom der stadig er en pæn portion problemer at løse.
Skrevet af andib
Nå, vi skulle være interesseret i at få Campbell fra Arsenal på lån. Den havde jeg ikke lige set komme, men det er også Sunday Express, der nævner dette, så der er sikkert alligevel ikke hold i det.

Jeg ville ikke brokke mig, men der sgu nok udelukkende ud fra nationaliteten. Han kunne dog til dels være interessant, da han jo er en spiller, der kan afslutte med begge ben og er hurtig. Om han er god nok til at ligge på toppen er jeg lidt mere i tvivl om. Ser ham mere som en slags wing. Han arbejder jo også ganske fint tilbage i banen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ScouserTommy , moderator
http://www.liverpoolecho…nst-8198307

De to fan-unioner Spion Kop og Spirit of Shankly har efter deres demo mod Stoke og deres brev til John W Henry nu bekræftet, at klubben vil sætte sig ned med dem, og forhåbentlig møde deres krav med at sænke billetpriserne.

Det betyder også at alle flag og bannere og andet lir på The Kop vender tilbage til kampen mod Sunderland i weekenden.

"We´ve had confirmation from the club that they will meet with ourselves and Spion Kop 1906, following our letter, next week to discuss ticket prices. The flags will be back out from this weekend!"
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Lynild
Jomic, vi ved jo, at Skrtel aldrig bliver nogen Agger ;)

Men han er uhyre stærk - en af de bedste spilbryderen i Prl når han er på toppen - og mangler som du er inde på nok mere den rette makker (og en mere boldsikker keeper).

Sejren i går var især et vigtigt skridt imod et stærkere fundament. Holdet har brug, at stammen rammer en god formkurve nu. Så skal de nye og de unge nok kommme efter det og målene komme. Selvom Leicester var gavmilde, så var det tre fine mål, og Gerrard var uheldig med ikke at få lov at sparke den ind på straffe.

Den formnedgang vi har set i år kunne måske have været undgået, men efter et flot forår hvor der blev trukket tunge veksler på en 13-14 mand er det ikke så underligt, at holdet bliver ramt - oveni i det er Suarez væk og Sturridge skadet, og man havde måske også håbet på, at et par af de nye havde startet bedre.

December må meget gerne blive den måned, hvor Lucas, Hendo og Allen virkelig træder i karakter, og hvor Lallana og Lambert viser hvorfor de er hentet ind, samt en opadgående formkurve og nogle solide præstationer fra Coutinho. Altså at midtbanen og offensiven kommer igang, det har manglet og udstillet defensiven.

Skrevet af Lynild
Campbell ville være en lidt besynderlig signing med de spillere, vi har i forvejen in mente.

Havde gerne set Lukaku i klubben i sommer. Ærgrer mig stort set hver weekend, men det virker som om han har valgt rigtigt ved at blive hos de blå.
Skrevet af jomic...
Det er vi ikke uenige om Lynild, jeg anfægter blot at man vælger at spille som hvis vi havde en med Aggers kapaciteter i opspilsfasen, selvom hverken Skrtel eller Lovren/Sakho/Toure er nogen Agger. Hvilket får dem til at se dumme ud, når de weekend efter weekend forsøger sig med håbløse afleveringer. Det får det til at ligne de er blevet instrueret til det, når det fortsætter. Mignolet inklusive.

Det lader dog til at Rodgers er nået SÅ langt i sin justering, efter sin "keep it simple"-snak med Mignolet. Det er fint han nu bygger et fundament ud fra en mere simpel fodboldfilosofi, det tillader jeg mig at betragte 4-4-2 som. Jeg synes bare at han skulle have reageret langt tidligere, da faresignalerne var tilstede før krisen startede og det virkede som om han bare stædigt fastholdt systemet. "Mens vi venter på Sturridge". Der var ikke nogen plan B.

Men det var også først i December sidste sæson vi kom rigtigt igang, ikke at det giver de store forventninger, men der var også spillemæssige svipsere i efteråret sidste år - hvor vi blev reddet af netop Studge og Suarez.

Skrevet af vestergarden
Jomic og Lynind.. Skrtel spillede en fin kamp mod Leicester sammenlignet med hans nivaeu i denne sæson. Jeg synes virkelig han mangler timing i hans indgreb, også kan manden simpelthen ikke cleare bolden. Forstår ikke han bliver fortrukket i stedet for Lovren. Glæder mig til Sakho er tilbage...
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Dem der ikke følger absurde Hype Saga, burde virkelig tjekke det ud.

http://vimeo.com/113713019
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Smör40
Martin Ødegaard spottet til træning på Melwood.

http://www.thisisanfield…-liverpool/

Interressant og så sku udbygningen af Anfield endelig starte på mandag.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af jomic...
Det skulle eftersigende være lykkedes de imbecile tosser i FA at åbne en racisme sag mod Balotelli for det tweet der blev linket herinde.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Ja det er ikke overraskende, jeg melder ud at han får 5 dage i skyggen.
Skrevet af AlstrupLFC
Det gør han også
Skrevet af stolpesten
Med alle de fantastiske Brasilianere der findes i verden, så har vi nærmest de 2 dårligste :D
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Vi spiller os ikke til en skid, og så på hjemmebane.

Det lugter af uafgjort. Skuffende fødselsdagsgave.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stolpesten
Synes nu det lugter mest af Sunderland sejr ... De er i hvert fald det bedste af 2 mega elendige hold
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af stolpesten
Fortjent point deling, med Kolo som eneste mand der ikke har været decideret elendig
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Vi får da lagt et nogenlunde pres, men vi er sgu ikke videre giftige.

Skuffende resultat.

Hvordan i alverden skal vi vinde på tirsdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stolpesten
Hvis vi lader være med at starte med Coutinho, så er chancerne nok lidt større med at vinde på tirsdag..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af FalconLFC
Vi holdt da nullet
annonce
0