Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Rodgers ved jo nok, hvordan han gerne vil spille. Vi har bare ikke noget at holde det op imod, og Rodgers tager da klart en chance ved at satse på en type angriber, som han ikke har haft succes med i LFC før, selvom Balo og Lambert imø. ikke er de bedste repræsentanter for en targetman med topfireniveau.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sule12
Lad os nu bare få Benteke ind og så lidt ro på. Omend jeg gerne så en forstærkning til forsvaret også, men det må vente.

Ud med Borini (hvis han ikke allerede er det) og Lambert. Manquillo samt Coates er væk og Sterling ligeså. Hvem skal mere ud af vagten? Jeg så gerne at vi beholder Balotelli og Joe Allen, selvom de har fået meget kritik. Fine spillere til bredden og jeg har stadig fidus til Balotelli af en eller anden mærkelig årsag.
Skrevet af KriminalisLFC
Nu skulle der være afgivet et formelt bud på Benteke

http://www.skysports.com…y-liverpool
YNWA
Skrevet af MajorBuzzkill
2-1 til Liverpool mod Brisbane Roar efter 75minutter, mål af Lallana og Milner.

Gomez ser igen ud som et enormt talent.

Skrtel, Sakho, Milner og Henderson har alle set gode ud.

Ings har også vist nogle fine takter, især når han har spillet kant det meste af kampen.

Udover det har Brisbanes unge målmand også gjort det helt udmærket mellem stængerne.
Skrevet af stolpesten
Jeg har set en del Gomes sidste sæson, og jeg holder fast i at knægten kan blive en del af start-11´eren allerede denne sæson.

JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Slettet(321402220608)
Ings og Origi var Liverpools dårligste.

Nogle der ved hvorfor Moreno ikke har spillet endnu?
Skrevet af Pseudoabs
Moreno været skadet og er først lige begyndt at træne igen.
Skrevet af Kissinger
Jeremy Menez anyone?

What`s the matter Harry?!
Skrevet af Fangst
Benteke ligner en kommende Liverpool-spiller. Jeg har tidligere været modstander af at signe ham. Som det ser ud nu, er han dog den spiller, som af dem, vi har mulighed for at hente, har mest kvalitet. Gomez og Llorente er uholdbare fremtidsløsninger. Lacazette var min klare favorit, men han har højst sandsynligt været umulig at hente. Sidst, men ikke mindst, har jeg set et stort lys i Reus, som Suarez´ afløser. Han er en glimrende afslutter og ville umiddelbart passe glimrende ind i Liverpools flydende angrebsspil.

Benteke derimod har sine styrker i duelspillet. Han er ikke en spiller, som udfordrer sine modspillere med snævre og uforudselige driblinger. Han er en glimrende, klinisk afslutter og er ellers forholdsvis komplet i spillets andre facetter, dog uden at være verdensklasse. Mindre kan selvfølgelig også gøre det. Aston Villa har med Benteke primært spillet en meget direkte form for fodbold, hvor lange bolde er blevet smidt efter ham (http://www.thisisanfield…la-striker/). Benteke ligner en signing, som ikke passer ind i Rodgers´ system og filosofi. Derfor har jeg forsat delte holdninger til denne transfer.

Ikke desto mindre vil Benteke give nogle alternativer til, hvilke måder Liverpool kan spille på. Man må formode, at Benteke er købt ind til start-elveren, hvorfor vi højst sandsynligt vil se Liverpool komme mere ud over fløjene i forhold til de sidste to sæsoner.

Selvom Benteke ikke er verdensklasse i kombinationsspillet, med bolden ved sine fødder og i presspillet, kan man håbe, at Rodgers formår at videreudvikle hans i forvejen nogenlunde kompetente evner inden for disse områder. Hvis Rodgers fortsætter med sin nuværende spillestil, vil Benteke skulle deltage en del mere i angrebsopbygningen, end hvad der har været tilfældet i Aston Villa.

Benteke er uden tvivl et stort talent, som stadig er forholdsvis ung. Han er dermed ikke færdigudviklet og har derfor en del muligheder for at lægge yderligere på sit spil. Han er højst sandsynligt det største talent og bedste spiller, som vi på nuværende tidspunkt har mulighed for at hente. Så hvilke andre muligheder har Liverpool? Han har med 42 mål og otte assist i 89 kampe over tre sæsoner bevist, at han er en klassespiller. Benteke vil i Liverpool komme til at spille sammen med bedre spillere end i Aston Villa og han vil spille på et hold, som skaber langt flere chancer. Jeg håber og tror, at Rodgers kan udvikle Benteke yderligere.
Skrevet af Fribytter
Jeg håber på, en ny Heskey med et højere bundniveau og en bedre psyke. Clyne og Moreno er vel på papiret de bedste offensive backs, Rodgers har rådet over i LFC-tiden, så det kan være, at det i sig selv varsler flere indlæg uafhængigt af angriberen.

Jeg er meget spændt på, i hvor høj grad Coutinho og Benteke kan finde ud af at spille sammen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Carlsen81
Det kan godt være, at jeg bare er ængstelig overforbruger af fodbold sites og sociale medier disse dage, men trækker Benteke handelen ikke ud? Det ligner at mange fans tager købet for gode varer allerede, men Benteke har da hverken udtalt sig om det eller i følge pålidelige kilder accepteret noget som helst udspil fra LFC? Har han mon forhandlet endnu?
Skrevet af stolpesten
Benteke bliver solgt inden for få dage, ingen tvivl om det. Om det bliver til Liverpool eller Man U, det vil tiden vise.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
Det, der forhandles om lige nu, skulle være, hvordan beløbet for Benteke betales. Mon ikke han bliver præsenteret på mandag?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Carlsen81
Tjo,
Måske.. :) hvis det passer, og Liverpool i dette vindue ikke glipper eet eneste af vores prioritetskøb til en rival, så er jeg tilfreds. Omend vi ikke har ramt allerhøjeste hylde, lover købene godt :)
Skrevet af Lynild
Sådan en små tre ugers fravær fra internettet kan virkelig gøre noget for ens passion for fodbold. Opløftende transfernyheder og rapporter fra preseason, og så laver vi årets handel og sender en snothvalp af en skidespræller lidt Etihad FC. Så mangler vi bare hans ven, Super Mario, der er ønsket flere steder i Italien.

Har også lige fået set highlights fra Brisbane-kampen, flot mål af Lallana og Clyne, Gomez og Ibe så stærke plus en veloplagt Milner, der ligner en bærende kræft allerede. Bevares imod Brisbane, men jeg skal da se Adelaide-kampen om muligt.

Mht. Benteke, så er det da en rigtig fin signing. Angrebsprofil fra Prl, der ikke er så ensidig, som der ellers hævdes fra flere kanter. Han er bomstærk og arbejder stenhårdt og har kvaliteterne til både at gå godt med i spillet, og samtidig evnerne til at skabe mål på egen hånd.

Så nævnes Icardi, nej tak - mage til idiot skal man lede længe efter. En gennemført usympatisk person. Menez er heller ikke en spiller, jeg ønsker - selvom han sikkert er en flink fyr, men vi har bedre alternativer. Kan ikke se behovet for flere angribere, hvis Benteke skulle lande.

Salah som Sterling-erstatning? Salah har haft en fremragende sæson i Italien og er bestemt ikke nogen dårlig signing. Kan dog ikke se, at han skulle være bedre end de nuværende kantspillere. Firmino træder jo pænt ind på Sterlings plads og er potentielt fast mand med Lallana, Ibe og Markovic.

Så vil jeg heller have en central midtbane mere med starterpotentiale, og en venstre back selvom det ser opløftende ud med Gomez. Der er dog en markant forskel på preseason og Prl.

Status på transfervinduet? Balo, Borini og lidt mere dødvægt ud og vinduet er noget nær perfekt. Især ift. sidste sommers vindue.
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

Meget enig, bortset fra at Milner skulle være "kræft", og så synes jeg nu, at bolden til tider hopper og danser lidt rigeligt, når Benteke forsøger at få den under kontrol. Men det er selvfølgelig heller ikke altid de letteste bolde, targetmen får at arbejde med. Det store spørgsmål er så, hvilke bolde Benteke får at arbejde med...

Jeg er helt enig i, at et Benteke-køb bør udelukke flere køb til angrebet. Benteke er den kraftkarl, som Rodgers har villet erstatte Suarez med lige siden salget, og det giver tid og plads til, at klubben kan se Sturridge an. Ings bør kunne sættes ind lige meget, hvem makkeren i front er, og Origi ser jeg som en Sturridge-light - dog med et lidt mere kraftfuldt hovedspil.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Fribytter,

Nu har jeg jo kun set et 7-minutters sammendrag imod Brisbane, der med al respekt udmærkede sig bedst ved at have Colin Farrell som målscorer. Milner lignede dog en, der tog ansvar og gik forrest og satte sine medspillere i scene samt skabte plads selv.

Igen vurderet på meget få momenter fra en higlight video, derfor ser jeg frem til kampen i morgen. Mon ikke også Coutinho og nogle af de andre mere teknisk-funderede er tiltænkt en rolle mht. at linke offensiven og lægge lækre sukkerballer, hvilket frigør Milner til balancespillet m.m. En midtbane med Hendo, Milner og Cou ser umiddelbar rimelig stærk ud i min bog og meget alsidig, mere end med en Lucas (der bestemt byder ind med gode ting defensivt).

Mht. Benteke bliver det afgørende helt sikkert måden, han spilles på, og hvordan han tackler den rolle. Med det jeg så fra Clyne og Gomez, så skal Benteke nok blive fodret, hvis pladsen ellers er der. Og med vores offensiv får han bere spillere omkring sig end nogensinde, så det bekymrer mig nu ikke. Ellers har han jo fysikken, når vi skal op imod hold som Stamfor Stagecoach Ltd. eller Stoke City Tours.
Skrevet af Lynild
Fik lige tjekket Echo. Benteke klar til medical.
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

Den med Milner var nu bare en tøhø-kommentar fra min side. Kraft/kræft...

Er helt enig ang. Coutinho. Han spillede glimrende på midtbanen i diamanten forrige sæson, og hvis det kræver lidt flere muskler og nærkampsstyrke, kan Can rykkes derind (eller Lucas).

Det, Benteke forhåbentlig kan i modsætning til Balo og Lambert, er, at han kan trykke modstanderforsvaret tilbage, og selvom han måske ikke viser sig at være en ny Drogba i svøb, så kan han stadig give modstanderen nogle taktiske problemer. De kan ikke tillade sig at gå alt for højt op på ham, da han selv har hurtigheden til at udnytte eventuelle blottelser, eller han/en anden kan lægge den videre til en af hurtigløberne. Hvis modstanderen ikke går højt op på ham, får han tid til at tage bolden til sig og på den måde bidrage til, at LFC etableres sig på modstanderens banehalvdel samt, at et lavt forsvar beder om, at kampene tages i feltet tæt på mål.

Jeg er sådan nogenlunde sikker på, at Benteke er en god spiller. Det eneste, jeg er i tvivl om, er, hvorvidt han kan integreres. Benteke er bedre end ingenting og også bedre end Llorente eller Gomez imø.. Og Rondon. Jeg ved ikke, hvem der ellers har været på blokken. Lacazette virker som et longshot.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Ja, det gik op for mig bagefter. Sad i et tog på tlf, så der blev ikke lige læst den store korrektur heh.

Can på midten er jo min drøm, men Rodgers har været afholdende hidtil. Cou, Milner, Hendo, Can, Allen og Lucas giver immervæk nogle taktiske muligheder, der ikke har været til stede sidste sæson. Og med Gomez og evt. en genfødt Ilori kan forsvaret også se ud til at være i stand til at bygge på.

Benteke har jo hele tiden været min favorit, men Lacazette er selvfølgelig en meget spændende type ift. den måde, vi spiller på. Men som du siger, har han reelt været en mulighed? Arsenal virker som mest oplagt, hvis han tager turen over kanalen.

Truppen ser på papiret meget stærk ud (der er liiige målmanden), og om det er nok til at udfordre, vil tiden vise. Spændende bliver det i hvert fald.
annonce
0