Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
Hvor mon han blir af? Glæder mig som et lille svin til at se ham leane op af ting i den famøse røde trøje.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Smör40
ok han er ankommet til Melwood! Der ka ikke gå længe før det blir annonceret og vi for de billeder at se.

http://www.standard.co.u…407715.html
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af D.B.R. ©
Så er Benteke en done deal.

Så skal der sælges et par spillere, der købes næppe flere.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Jeg tror Benteke handlen går i vasken.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Carlsen81
øv, så henter vi nok Gomez :(
Skrevet af D.B.R. ©
Var du ikke syg, Mainy?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Jo men har ligget og opdateret Liverpool Echo hele dagen, nu kan jeg sove.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Lynild
Benteke klarede jo sin medical, der blev længere, fordi man ventede på klublægen, der vist blev forsinket fra Australien, ifølge liverpoolfc.

Skrevet af Fribytter
Suarez blev solgt for £75 mio.. Først et år senere står man med mål for £75 mio. i form af Firmino, Benteke, Ings og Origi. Noget af en brøler at tro at £20 mio. mål bare tilnærmelsesvis kunne erstatte £75 mio. mål sidste sommer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Geddar , moderator
Balotelli var, trods det voldsomt store potentiale, nok også en for stor satsning. Ikke blot var han en anden type, men mentalt var der store spørgsmålstegn hæftet ved ham.

Er Benteke i øvrigt godt casted? Igen er vi ude i en type der ligger temmeligt langt fra det Rodgers har haft succes med hos Liverpool.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Hasse1983
Det kan godt være, at det først er i år, at vi står med erstatningen for Suarez, og så alligevel ikke, da kun ganske få, hvis nogle spillere, kan gøre som suarez gjorde.
Liverpool forsøgte absolut sidste sæson, at hente en goalgetter, men man tabte kampen om Sanchez, og mig bekendt var der ikke særligt mange topangribere der skiftede bluse.
Balotelli var et sats, og så var vi desværre så uheldige, at Sturridge pga skader aldrig kom igang.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Hænning
Jeg er enig i at umiddelbart er Benteke ikke den mest oplagte spillertype til Rodgers og hans måde at spille fodbold på. Jeg kan f.eks. ikke erindre at Rodgers på noget tidspunkt har spillet med deciderede target-men i hans manager-karriere. Nu kan Benteke så også lidt mere end den gængse definition af en target man, men han er stadig en anderledes type end hvad Rodgers ellers har haft med at gøre. Rodgers har dog vist sig langt mere pragmatisk end jeg havde troet han vil være efter sin Swansea tid. Rodgers har ændret sin taktiske tilgang til spillet op til flere gange siden han startede i Liverpool, og det er ikke utænkeligt at han har en ganske klar ide om hvordan han får det bedste ud af Benteke.

De taktiske krumspring har dog haft varierende succes, og til tider har de vist sig at gøre mere skade end gavn. Udfordringen bliver at få holdet til at fungere samtidig med at Rodgers får Benteke til at fungere. F.eks. skal holdet være mere villige (og bedre) til at slå indlæg, for det er hovedsageligt på indlæg at Benteke scorer sine mål. Det kan være det kommer helt af sig selv, nu hvor der er en i boksen og slå den ind på, men det kræver stadig en mentalitetsændring.

Topniveauet hos Benteke er til at blive en af de allerbedste angribere i verden. Rodgers har dog også en udfordring i at få Benteke til at præstere uge ud og uge ind. For det har sand for dyden ikke været tilfældet i Villa. Han har været en af de mest streaky angribere i PL. Fantastisk i to måneder. Horribel i de næste. Det kan selvfølgelig tildels skyldes de mange skader, men derfor har Benteke endnu tilgode at vise at han har et rimeligt bundniveau. Der har været en del kampe i Villa, hvor han har været helt væk.

Det er dog alt i alt et meget spændende projekt med Benteke, som bliver interessant at følge. Det er samtidig også et projekt jeg spår væsentlig større chance for at lykkes end Projekt Balotelli sidste år. Det siger dog ikke så meget.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Fangst
@ Hænning

1. I sæsonen 11/12 spillede Rodgers med Danny Graham på toppen. Kan vi blive enige om, at der er større ligheder mellem Graham og Benteke end der er mellem Benteke og Suarez. Jeg mener sagtens, at Rodgers kan tilpasse sin stil til en angriber som Benteke. Det fungerede jo fint med Graham, som fik scoret 12 mål i den sæson. Rodgers har i Liverpool spillet igennem midten, fordi de angribere, han har brugt, har passet til den type fodbold. Jeg er fuldstændig overbevist om, at Rodgers sagtens kan omlægge Liverpools spillestil, så den passer til Benteke. Rodgers er om nogen en taktisk fleksibel manager.

2. Det er ikke størstedelen af Bentekes mål, som kommer fra indlæg: http://basstunedtored.co…nd-crosses/

Jeg håber og tror, at Benteke kan blive en succes i Liverpool. Jeg kan ikke se, hvem man ellers kunne have hentet, som er afprøvet i Premier League, er garant for mål og ville til Liverpool.
Skrevet af Bosse1983
Man kan jo altid smide en stak kriterier ned over spilleren, så denne bliver det eneste alternativ.

Graham i Swansea giver det ikke den store mening at sammenligne med Benteke i Liverpool.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fangst
@ Bosse

På hvilken måde giver det ikke mening for dig at sammenligne dem?

Jeg synes, at det giver mening på følgende måde:

1. Rodgers var manager for Swansea og er nu manager for Liverpool.

2. Graham er i forholdsvis stor grad samme type spiller som Benteke. Benteke er dog en bedre angriber.

3. Graham fungerede under Rodgers, fordi Rodgers tilpassede Swanseas spillestil til ham - dog uden at ændre på Swanseas possession-stil.

Meget taler for, at Rodgers kan ændre en smule ved Liverpools spillesstil, f.eks. ved at komme mere over kanterne, og dermed tilpasse Liverpool til Benteke. I mit sidste indlæg linker jeg til en artikel, som beskriver, at 18 % af Bentekes assisterede mål er scoret efter hjørnespark. Liverpool havde i sidste sæson 27 flere hjørnespark end Aston Villa: http://www.foxsports.com…2014&type=2

Benteke er meget mere end en targetmand.
Skrevet af Genne
Jeg er sådan set enig med jer begge, Fangst og bossaldinho. Jeg er dog ret enig i Fangsts betragtning, at Benteke nok var den bedste angriber Liverpool kunne få,i forhold til hvad spilleren rent faktisk har vist i den engelske liga og demonstreret af kvaliteter på det niveau Liverpool har brug for. At man sikkert kunne have fundet billigere alternativer, der måske viser sig bedre i systemet eller af den ene eller anden grund ville være et bedre køb er vel irrellevant. Liverpool skal have et sikkert kort, man har pengene og har ikke råd til at tabe yderligere terræn i forhold til at signalere og indfri ambitionerne. Jeg synes den var oplagt, særligt med Bacca og Martinez ude af kabalen.
Skrevet af Bosse1983
1. Rodgers var manager for Swansea og er nu manager for Liverpool.

Ja, men så er stopper fællestrækkene vel også. I Swansea stod han uden egentlige angribere og få alternativer. Man var oprykker som havde brug for en arbejdsom type, da det var relativt få kampe, hvor man kunne forvente at dominere modstanderen. Man spillede da også pokkers dybt,med mange berøringer og Graham som en halsende hund, når man ikke var på bolden. Han var den første forsvarslinje. I Liverpool forventer man vel at være favorit og i kontrol ganske ofte?

2. Graham er i forholdsvis stor grad samme type spiller som Benteke. Benteke er dog en bedre angriber.


Bestemt ikke. Graham har aldrig været goalgetter og ej heller decideret targetman. Han er en flakkende arbejdshest, som eksempelvis Fletcher hos Sunderland. Som spilstation er han ikke meget bevendt, du finder ham ofte uden for boksen, men stort set altid i bevægelse.

3. Graham fungerede under Rodgers, fordi Rodgers tilpassede Swanseas spillestil til ham - dog uden at ændre på Swanseas possession-stil.

Nej, han tilpassede ikke noget. Dobbie og Beattie havde en tilsvarende rolle tidligere, men var niveauer under Graham, som var topscorer i Championship for Watford.

Skal Graham sammenlignes med indkøb, er det Lambert og Ings.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fangst
1. Ja, men så er stopper fællestrækkene vel også. I Swansea stod han uden egentlige angribere og få alternativer. Man var oprykker som havde brug for en arbejdsom type, da det var relativt få kampe, hvor man kunne forvente at dominere modstanderen. Man spillede da også pokkers dybt,med mange berøringer og Graham som en halsende hund, når man ikke var på bolden. Han var den første forsvarslinje. I Liverpool forventer man vel at være favorit og i kontrol ganske ofte?

Swansea havde i 11/12-sæsonen en boldbesiddelse på 58 %; det var det tredje mest boldbesiddende hold. Det er en højere boldbesiddelse end Liverpool har haft de sidste tre sæsoner. En anden ting er så, hvad man har gjort med den boldbesiddelse? Under Rodgers har Swansea højst sandsynligt spillet bolden rundt i forsvarskæden på en meget mere tålmodig facon, end hvad har været tilfældet i Liverpool.

2. Bestemt ikke. Graham har aldrig været goalgetter og ej heller decideret targetman. Han er en flakkende arbejdshest, som eksempelvis Fletcher hos Sunderland. Som spilstation er han ikke meget bevendt, du finder ham ofte uden for boksen, men stort set altid i bevægelse.

Jeg tænkte nu mere på nogle af deres andre kvaliteter. Det er sandt, at Graham er en arbejdshest. Det, jeg forholder mig til, er, at Graham ikke er en hurtig, driblestærk, kreativ, boldsikker og pasningsstærk angriber. Kritikken af Benteke er faldet på, at han ikke er en Suarez-erstatning. Min pointe var derfor, at når Rodgers kunne få Graham til at fungere i et possession-system, så kan han nok også få en klasseangriber som Benteke til at fungere.

3. Nej, han tilpassede ikke noget. Dobbie og Beattie havde en tilsvarende rolle tidligere, men var niveauer under Graham, som var topscorer i Championship for Watford.

Nej, det har du selvfølgelig ret i. Rodgers ændrede ikke noget i Swansea. Han ændrede derimod noget i Liverpool. Liverpool har i de sidste sæsoner haft en stigende tendens til at spille igennem midten og dermed undgå indlæg. Derfor er der ikke noget, som taler imod, at han ikke skulle have lyst til at gå tilbage til hans tidligere måde at spille på. Swansea havde i 2011/12-sæsonen 1,9 lange nøglepasninger pr. kamp samt 0,2 assists fra indlæg pr. kamp. I sidste sæson havde Aston Villa 1,7 lange nøglepasninger pr. kamp samt 0,2 assists fra indlæg pr. kamp. I Benteke bedste sæson i Aston Villa, 2012/13, havde holdet 2,2 lange nøglepasninger pr. kamp, men havde stadigvæk 0,2 assists fra indlæg pr. kamp (fra WhoScored).

Mens Rodgers var manager i Swansea havde de altså samme antal assists fra indlæg pr. kamp som Aston Villa havde i Bentekes bedste samt sidste sæson. Samtidig havde Swansea flere lange nøglepasninger under Rodgers end Aston Villa havde sidste sæson.

Du har måske ret i, at Ings ligner Graham på nogle punkter, måske de vigtigste. De er begge arbejdsheste. Ings er dog mere en Suarez-light end han er en Graham-deluxe.
Skrevet af Hænning
@ Fangst

Hvor i mit indlæg antyder jeg andet end at Rodgers er en taktisk fleksibel manager? Det er da netop en af mine pointer. Det er da blandt andet også derfor jeg tror at Benteke godt kan gå hen og blive en succes. Forudsat at han hæver bundniveauet og ikke bliver skadet. Det er dog to ganske betragtelige spørgsmålstegn.

Jeg er generelt rørende enig i det link du nu har fjernet. De opsummerer udmærket min egen holdning til Benteke som spiller og målscorer. De mener sjovt nok også at Benteke lever af indlæg. Jeg er dog noget mere optimistisk end deres konklusion. Jeg ser Benteke som værende et gamble til prisen, men sådan som markedet har udviklet sig, er det en pris der ikke er helt ved siden af hvad man kan forvente at skulle betale for en målscorer. De dage hvor man kunne købe Sergio Aguero for de penge er forlængst ovre.

Ift. Graham vs. Benteke, så har min advokat, Bosse, allerede mere end flot forklaret hvorfor de ikke helt kan sammenlignes. Også selvom Benteke minder mere om Graham end Suarez som type. Det gør dog ikke at Benteke og Graham ligner hinanden.
KROENKE RAUS!
annonce
0