Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Lallana var bedste mand på banen over 75 minutter i sidste kamp og en af de eneste ledere vi har på det her hold. Hvorfor, HVORFOR, skal han sidde 70 minutter på bænken i dag?

Skrevet af Swordfishtrombone
Det lugtede af træthed, men det er samme sang. Alle hold stiller muren mod os, og vi er magtesløse. Et problem med at åbne hold op, som vores nærmeste konkurrenter til 4. pladsen, United, heldigvis også lider af. Men to matchbolde ud af tre er sandet til. 3 kampe, 4 point. Det er en formkurve til midt i tabellen.
-
Skrevet af Lynild
Fanø,

Hvad skal Southampton gøre anderledes? Give chancer væk? De står da bare og nyder en solrig dag uden for meget travlhed på kontoret.

Ja, de er usympatiske i nogle situationer og får da også stanget kort ud på det, men de bliver jo heller ikke udfordret på andre punkter, så det koster jo ikke.
Skrevet af Paz
Træthed er en af de mest sindssyge undskyldninger jeg har hørt. Man er sgu da ikke træt i sådan en kamp.
Skrevet af AHUJ
Top-4 kræver, at man u smider mindst fem point.
YNWA
Skrevet af 6116
Man U skal smide point mod Arsenal idag og ikke mere så har vi 2 kampe som skal vindes også er top-4 sikret.
Vil nærmest ikke engang ønske en top-4 hvis man kan nå det uden at vinde de 2 sidste kampe
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg tror ikke, at United vinder fire i streg. Jeg tvivler dog på, at vi vinder de to sidste, det måske kræves for os at komme i top 4.
-
Skrevet af DenzelCurry
Wijnaldum, Origi, Clyne (offensivt) og Lucas er helt forfærdelig dårlige, i kampe hvor modstanderen står så dybt. Især Origi er frustrerende at overvære, han kommer frem til intet.

At Lallana og Studge ikke kom ind fra anden halvleg start, var også specielt, i forhold til hvordan første halvleg forløb sig.

Nå, men så er tredjepladsen i hvert fald væk, så kan vi fokusere på at smide fjerdepladsen også.
Skrevet af Fanø Laks
Hvad skal Southampton gøre anderledes? Give chancer væk? De står da bare og nyder en solrig dag uden for meget travlhed på kontoret.


Jeg er ved at være træt af, at man nu skal forvente modstanderen graver sig ned "for hvad skal de dog ellers gøre". De kunne starte et curlinghold, hvis de ikke er interesserede i fodbold. Ville sgu ønske at man kunne sanktionere hårdere mod disse røvsyge taktiske oplæg, hvor man bare losser bolde væk og trækker tid. De VILLE jo ikke engang forsøge at angribe, det var totalt absurd. De har 11 + 3 gule kort til at trække tiden maksimalt, før det begynder at koste, så det er jo ikke en reel straf i mine øjne.
Skrevet af Paz
Enig. Vi har ingen bredde i spillet, når vores backs er så handicappet. Der kommer ingenting fra dem. Clyne ligner en forvirret lilleputspiller, når han kommer over midten.
Skrevet af Lynild
Jeg er ved at være træt af, at man nu skal forvente modstanderen graver sig ned "for hvad skal de dog ellers gøre".


Der er nuancer her. De bliver jo på intet tidspunkt udfordret i første halvleg? De kan jo ikke opfinde dybdebolde at løbe efter eller save en mand uden en farlig en-mod-en. Der var ingen tænding, ingen glød fra vores side før 67. minut.

Jo, bevares de kunne have presset mere på, men jeg er ret sikker på, at Puel havde forventet et tungere tryk med mulighed for at slå nogle skarpe omstillinger, men når det foregår i så lavt tempo som i dag, skal Southampton så tage ansvaret for at skabe kampen? Jeg synes alligevel er meget at forlange.
Skrevet af Paz
Det er da så evigt ligegyldigt hvad Southampton vælger at gøre.
Skrevet af Fanø Laks
Selvfølgelig skal Soton ikke tage ansvaret for kampen. Men de kunne da i det mindste deltage i kampen.

Vi er stadig enige i, at det bestemt ikke er godt nok fra Liverpools side. Spillerne ser slidte ud og der burde være roteret mere. Det virker som om, at nogle spillere føler sig for sikre, når de nu stadig holder startpladsen efter et par dårlige kampe.
Skrevet af DenzelCurry
Nu behøves man jo ikke mere end et enkelt hjørnespark og et enkelt kontraangreb til at score to mål mod os, så ville da være underligt, hvis Southampton gik ud og angreb fra start af.

Det jo en bulletproof plan, at stå dybt på Anfield.
Skrevet af Paz
Hvem er det helt præcis der ser slidte ud? Det er sgu en interessant tolkning. Jeg finder det langt mere plausibelt at det er et mentalt problem. Det her hold savner nogle spillere der går forrest, nogle ledere. Det ligner nogle spillere der er taktisk og mentalt paralyseret snarere end trætte. Så mange kampe har vi jo heller ikke spillet i denne sæson.
Skrevet af Fanø Laks
Hvem er det helt præcis der ser slidte ud? Det er sgu en interessant tolkning


Dem der lunter rundt på banen og som ikke kan slå en flad aflevering. Der er sikkert også noget mentalt i det, men så skal man vist ikke være professionel fodboldspiller, hvis niveauet daler så meget, fordi man ikke lige er helt opsat.
Skrevet af Paz
Det er langt mere besynderligt, hvis professionelle fodboldspillere ikke kan holde til, rent fysisk, at spille en PL sæson. Mange har da været sparet i vores cup-kampe og har haft skades-"pauser".

Fysisk træthed er sikkert også noget Klopp vil mene er 90% mentalt.
Skrevet af Paz
Det jeg mener med mentalt, har heller ikke noget at gøre med at de ikke vil gøre alt hvad de kan for at vinde. Det er i højere grad selvtillids-aspektet jeg hentyder til.
Skrevet af OneLove
Nu er det ikke fordi jeg synes vi skal købe et helt hold grundet dagens resultat - Så lad os tage det lidt "off topic".

Men hvilke rygter florerer der omkring spillertilgange til sommer?
Hvad forventer I, at vi får ud af det kommende transfervindue?
Skrevet af D.B.R. ©
Skidt resultat igen.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0