Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
I disse år synes jeg hurtigt at penge vender op og ned på transfermarkedet, og Neymar-handlen viste vel at ingen kan vide sig sikre. Jeg er enig med Fribytter i at Salah og Keita skulle give flere strenge at spille på, men få definerede mål indebærer altid en risiko. Coutinho har gjort sine intentioner klar, og uanset hvad det ender med, vil det sikkert kunne mærkes i truppen. Can rygtes kraftigt til Juventus, og har et år igen på kontrakten. Endnu en spiller som Keita i et omfang kunne være gardering for, som muligvis er væk. Videre en spiller man måske kunne have solgt med en vis sindsro denne sommer, men nu må kortene blandes på nyt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Jean Michael Seri er kommet på listen over mulige midtbane-alternativer, og han er ret interessant, synes jeg, som den dybe spilfordeler. Han var sit holds bedste i weekenden og må betegnes som en af profilerne i Nice.

Keita synes at være en saga blot, og mit favorit-alternativ Kessie gik til AC Milan. Spørgsmålet er, om Nice er interesseret i et salg så langt inde i vinduet.
Skrevet af Fribytter
@ Bosse

Ja, situationen med Can er heller ikke god. Hvad der før så ud til at være lidt en luksussituation, er nu blevet et problem.

@ Lynild

Seri kender jeg intet til. At være 26 år og stadig spille for en klub som Nice gør mig lidt skeptisk, men jeg kan se, at han før det spillede for en mindre portugisisk klub, så han må jo være en late bloomer. Og Van Dijk er også 26 år og spiller stadig kun for Southampton, så måske jeg ikke skal hænge mig for meget i alderen.

Noget andet. Kan han sætte en mand? Det lader til, at Klopp meget gerne vil have en driblestærk spiller på midtbanen, og med Klopps system in mente, og hvordan mange hold vælger at reagere på det, så foregår mange af de direkte dueller længere tilbage i banen. At kunne drible sig ud af det halvbane pres, som mange modstandere lægger på Liverpool, er enkelt og effektivt og kan let skabe små overtalssituationer, men kræver kvalitet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Er helt enig med Lynild, det rygte må der gerne være hold i..-:) !! Seri er en virkelig dygtig spiller om han så også kan blive en succes i LFC er der jo ingen garanti for, men rigtig god teknisk, hurtige fødder, virkelig godt blik for spillet og så har han en fin fart, ham så jeg osse gerne i LFC !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Fribytter,

Hans spidskompetencer sakset fra Whoscored:


Passing
Very Strong
Long shots
Strong
Through balls
Strong
Key passes
Strong

Hvordan det omsættes i Prl, er jo altid spørgsmålet, men en små firs kampe i Ligue1 på to sæsoner giver umiddelbart et godt indtryk.
Skrevet af Sule12
Jeg er snart ligeglad med hvem det er, jeg vil bare gerne se nye mænd i truppen. Defensiven giver mig lange løg og midten kunne godt bruge en skraldemand til de store kampe. Ind med William Carvalho, tak!
Skrevet af Bosse1983
Seri er ganske interessant. Han er jo blevet sammenlignet med Xavi, men trives definitivt bedre med de offensive end de defensive aspekter i spillet. Der er Keita noget mere "komplet" som tovejsspiller. Jeg ville måske selv nærmere sammenligne ham med Cazorla på en 8´er. Tempo og tumult tror jeg ikke han har et problem med, selvom han selvfølgelige skal vænne sig til kortere tid på bolden. Han har et ganske glimrende sortiment af pasninger og er især god til at finde folk i fremdrift, således at man splitter kæderne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Ja, Seri er nok mere at sammenligne med Gini af vores nuværende midtbane. Hendo, Can og Grujic burde være rigeligt til den defensive midt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
William Carvalho er meget tæt på West Ham, så medmindre I kan hijacke ham, når han lander i England, så kan I skyde en hvid pil efter ham. Umiddelbart er han da også lidt for tung og stationer til Klopp-bold.
Skrevet af Mr Magoo
William Carvalho er jeg meget enig med @LaPioche er for stationær til Klopps spillestil. Lidt som hvis du tager en stillestående Pogba ;). Så hellere at man udnyttede det tyske engagement og prøvede at hente Leon Goretzka til klubben. Ved godt, at det bliver vanskeligt på dette tidspunkt i transfervinduet og Klopp nok har smidt håndklædet i ringen, men syntes det er et forsøg værd. Man kunne også hente en svær utilfreds Kondogbia fra Napoli, men ved ikke om han er for langsom til Premier league og minder for meget om de profiler der er i forvejen på midtbanen.
Skrevet af YNWA"96"
Ham der Tom28 fra The Saints forum har postet det her indlæg for ikke så længe siden, som sagt virker det til, at han har noget insider viden omkring hvad der sker i Southampton.

Tom28 Tom28 is online now
Registered User

Join Date
Nov 2008
Posts
791
Default
I knew the news today was coming (albeit I only found out yesterday it was happening today) but told I couldn´t share anything on the forum (strictly). However, I can share what the implications are now re: VVD, some of which I knew and shared yesterday.

Kat was open to VVD leaving. She´s a businesswomen and so was happy to sell him at the highest price to any club, including Liverpool.

Les was adamant that we will not sell him to Liverpool at any price, and that it would take a monumental offer to sell him to any other club. He would rather VVD stays and doesn´t play. He feels the club needs to make a stand and financially the club is in a good position and doesn´t need the VVD money.

Before the takeover, Kat was likely to win out and VVD would have left.

Now, it´s anyone´s guess what the new owner will want. On one hand, £70-80m minus the Celtic sell on fee and one or two player purchases, pays off nearly a fifth or so of the amount Gao has paid for the club. On the other hand, VVD is a big draw and our best player and for the club to continue to grow and compete at the top level, and therefore increase the return on the investment in the long term, it makes sense to keep him at the club.

Pure speculation on my part, but I think the new owners first move to sell their best player would get the relationship with the fans off to a terrible start so I think he now stays. But that´s speculation and not based on any ITK information.

For sure though, the only influence inside the club that was open to selling VVD to Liverpool (assuming they were the highest bidder), has now gone. Which is why I was confident to post last night he wasn´t going to Liverpool because Kat was the last remaining hope for VVD that might happen and I knew the takeover was going ahead today.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Tja, ræsonnomentet giver jo fin mening. De nye kinesiske ejere har antageligvis rigeligt med penge og det ville, som han også nævner, være at spille jeopardy med forholdet til deres fans at sælge Vvd som første handling. Lad os nu kigge andetsteds og få landet et par prominente navne.
Skrevet af Carlsen81
Lidt banter fra Twitter, som jeg fandt morsomt:

"Mbappe going PSG, Draxler left out of PSG squad. Liverpool wanted Draxler in Jan. You know What that means?

Welcome to LFC, Nathan Redmond."
Skrevet af 6116
HAHA good one ^


Jeg er stor fan af Emre og kan bedre lide ham, men det ville ikke undre mig hvis Grujic endt med at blive bedre end Emre.
Skrevet af Fribytter
Tja, Purslow gjorde jo alt for at holde sammen på truppen, da Liverpool skulle sælges, og noget af det første, som FSG gjorde, var at sælge Torres. Forhandlingerne med kineserne kan have gjort Southampton mindre tilbøjelige til at sælge, da man ville overlade det til kineserne at beslutte, hvad der skulle ske med holdets profiler. Jeg kan ikke se, hvordan Liverpool ville have haft større chance for at købe VVD inden salget til kineserne. Det giver ikke så meget mening. Hvordan det havde forholdt, hvis kineserne slet ikke havde meldt sig på banen, eller hvis overtagelsen slet ikke var blevet til noget, skal jeg ikke kunne sige.

@ Lynild

Det lyder jo meget godt. Jeg læste lige et sted på nettet, at Nice ikke vil forhindre et skifte, hvis en interesseret klub byder, hvad Nice forlanger. Frikøbsklausuler er vist ikke så udbredte i fransk fodbold, og man aftaler i stedet priser mundtligt. Hvis Nice har givet Seri lovning på, at han må skifte for €40 mio., så står Liverpool rimelig godt forhandlingsmæssigt. Og så kan Coutinho efterfølgende sælges uden, at Liverpool bliver desperate.

Rory Smith mener, at et salg af Coutinho vil skabe kaos i flere klubber. Som han pointerede, så ville en sælgende klub presse så mange penge som muligt ud af Liverpool, men vil så efterfølgende selv stå i en situation, hvor pengene brænder i lommen. De eneste egentlige vindere vil være Coutinho og Barca.

Seri kunne være en måde at komme ud af det kaos på.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Frikøbsklausuler er så vidt jeg ved ulovligt i fransk fodbold.

Jeg synes i hvert fald det er en spændende spiller, ikke en 1 til 1 erstatning for Cou, men en spiller der vil give midtbanen lidt flere strenge at spille på.

Coutinho skal bare sælges så dyrt som muligt, hvis han vil væk. Gloves off.
Skrevet af Fribytter
Han skal i hvert fald gøres undværlig. Om det så ender med et salg, eller om klubben beholder ham, må vi se. Jeg tror ikke, at FSG tør sælge Coutinho.

Men angående Seri, så har han udtalt følgende:

"“I have ingrown toenails and when it’s cold I need special treatment,” he admitted. “I don’t see myself playing in a country where it’s cold. I hurt everywhere and I struggle to train."

Det må bare ikke være let og ligetil.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Ja, så har man hørt det med :D

Heldigvis er der jo massere af gode spillere derude. Der bliver bare ikke billigere at handle sent eller med en milliard ekstra i rygsækken.
Skrevet af Lynild
Og hey ny signing!

Danny Ings.

Du hørte det her først.
Skrevet af bendixboogie
I forhold til VVD, og situationen med de nye ejere.

Ligemeget hvilken signalværdi det måtte have at beholde spilleren, virker det til at forholdet mellem ham og klubben er, om ikke ødelagt, så meget anstrengt.

Spørgsmålet er om de nye ejere vinder noget hos deres fans ved at holde på en spiller, som med al tydelighed ikke ønsker at spille for klubben, og som lige nu slet ikke er i betragtning til deres trup.

Så skulle det i hvert fald være for at statuere et eksempel, som i sidste ende kan komme til at skade dem selv mere end spilleren.


annonce
0