Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Ja han var godt nok mere end negativ igår, selv i starten hvor boldbesiddelsen hed 85/15 kunne han få vendt til noget negativt...-:)
AOC var han osse ekstrem negativ overfor, ikke at han var outstanding men jeg synes faktisk han var en af vores bedste igår.
Men det er klart når holdet både mangler Mane og Coutinho, så tager man bare rigtig meget dynamik ud af holdet. Når så osse Lallana er ude på midterbanen, ja så er vi lidt tyndbenet med kreativitet. Men spillet er bare ikke særlig godt iøjeblikket uanset om man vinder nogle sikre sejre over meget middelmådige modstandere. Det possitive er dog at vi vinder disse kampe iøjeblikket, det er normalt ikke kutyme. Klopp sagde igår efter kampen, at han ikke regnede med at Coutinho ville nå, at blive klar til West Ham kampen. Så det er selvfølgelig ærgerligt, men ellers begynder det så småt at lysne på skadesfronten med Mane og Lallana. Men der går selvfølgelig et stykke tid endnu før de er helt i gear, specielt Lallana har været ude meget længe.

Ja som jeg har skrevet før, har jeg en lille svaghed overfor Can, så ham rigtig gerne forlænge og spille fast som 6 på holdet istedet for Hendo. Nå vi må se hvad det ender med, men det kunne godt lugte lidt af, at han er Juventus spiller fra næste sæson, desværre.
Rygtemøllen melder op, at Klopp prøver at hente Navas til klubben. Han er ihvertfald bedre end det vi har nu og så kunne det for engang skyld være sjovt, at købe ind i en af de 2 store klubber i Spanien. Når vi altid skal sælge vores bedste spillere til dem...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Navas hvem? Ikke Keylor vel?
Skrevet af Sule12
Jo Lynild, der var rygter om Keylor Navas. Ser det kun ske hvis Real henter eksempelvis De Gea
Skrevet af Lynild
Fuuuck, ikke lige min drømmesigning. Men rygter, smchygter.
Skrevet af YNWA"96"
Ja selvfølgelig kun rygter, Migs tror jeg ikke er målmanden der for alvor rykker os fremad, Karius har jeg ikke afskrevet endnu.
Det er nok ikke gået de fleste næse forbi, at Lovren fik trusler mod ham og hans familie efter Tottenham kampen. Så gik der trods reaktion i den, afstemningen om månedens spiller i klubben sluttede igår. Salah førte helt vildt i afstemningen med over 50 % af stemmerne og lå jo til, at vinde prisen for 3 måned i træk. Men så kom opbakningen til Lovren fra LFC fans, så det endte med at han fik 37% af stemmerne og Salah fik 33%, så Lovren blev månedens spiller i oktober. Dejlig at være fan af en klub, at uanset om det ikke går så godt for spillere eller for holdet, så bliver der bakket op !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Kunne jeg vælge målmand, så ville Jan Oblak være højt på listen. Så Madrid er ikke helt off ift. rygterne, heh.
Skrevet af Lynild
Saul Niguez er også en utrolig spændende spiller, når nu vi er ved Atletico.
Skrevet af Hasse1983
Jeg har en kæmpe svaghed for Can, og det er en ualmindelig dygtig midtbanespiller vi står til at miste.
- masser af power og god teknik. Temperemant ja, men man kan sgu altid regne med en stærkt indsats.
En spiller der overhovedet ikke er færdig med at udvikle sig.
Tror dog han har fornemmelsen af mangel på spilletid når Keita kommer til sommer. En skam, for i mine øjne er han vigtigere end Hendo og Gini.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Jeg er ret splittet på Can. Han passer jo fint ind i Klopps filosofi med hans powerfulde og dynamiske spillestil, men jeg synes stadigvæk han mangler at tage et par skridt op for virkelig at banke igennem og blive en afgørende spiller som man bare ikke kan forbigå på sit holdkort. Og så synes jeg egentlig også at han ligner en der leder lidt efter en identitet og en rolle han for alvor kan falde til ro i. Han har været kastet ret meget rundt i hans Liverpool tid og det har måske også betydet at han ikke helt har kunne udvikle sin spillestil i forhold til en bestemt position.
Han vil meget gerne være general, og er måske også det nærmeste truppen kommer på en reel lederskikkelse - eller noget der kan udvikle sig dertil - men nogle gange vil han også bare lidt for meget i forhold til hvad evnerne rækker til.
Holdet mangler lidt en Gündogan, en dynamisk 8´er, der samtidig har teknik og overblik til at orkestrere spillet. En der evner at spille i små rum og særligt i den del af spillet mangler Emre Can lidt for meget til for alvor at kunne udfylde denne funktion. Man kan selvfølgelig argumentere for at med Coutinho og Lallana er behovet for Can til at indtræde i den rolle knap så stor. Det ændrer dog heller ikke på at jeg generelt synes at hans boldomgang er lidt for slap.
Og til sommer kommer vores Gündogan så i form af Keita, og så kan det godt se ud til at Can kan få endnu sværere ved at blive en fast del af startopstillingen.
Skrevet af YNWA"96"
Mane trænet sku med holdet idag ! Han er nok ikke aktuel til West Ham kampen, men nu kommer landshold pausen, så må han næsten være klar til opgøret mod Southampton d.18. Vi har jo Chelsea kampen efter, så det er osse en nøglekamp hvor det godt nok kunne være skønt både at have Mane og Coutinho i startelleveren.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA81!
I forhold til Emre Can debatten, skal vi ikke glemme, at der løber en ung Serber rundt, som på sigt kan vise sig en fuldgod erstatning for netop Can. Man kan kun gisne, men mon ikke Klopp vælger at bringe Grujic mere i spil fra nytåret, såfremt Can endnu ikke har valgt at forlænge kontrakten?

Grujic har vist meget lovende takter på U23, og har efterhånden nået den samme alder som Can havde, da han i sin tid kom til klubben. Med tanke på, at sidstnævnte stod en højreback det første år, har Grujic tilmed haft langt bedre muligheder for at tilegne sige Klopps filosofi.

Det ville ærge mig, hvis Can vælger at forlade klubben på en fri transfer, men jeg har en fornemmelse af, at Liverpool i Grujic har en spiller, med et potentiale som mindst svarer til Cans.
\"The trouble with you, son, is that your brains are all in your head and not in your feet\" - Shankly
Skrevet af YNWA"96"
https://t.co/q8cLEiINV6

Artikel fra idag omkring Can.

Som andre osse er inde på, så ser jeg osse Can som en spiller der på ingen måde har toppet. Selvom han har spillet stort set alle pladser i sin tid i LFC, ser jeg ham som 6 på holdet. Han har imø de kvaliteter der skal til at spille den bagerste possition på midtbanen. Sindsyg fysik ( de spillere har vi næsten ingen af), god teknik, fin fart måske ikke lige på de første par meter, men når han kommer op i fart er han på ingen måde langsom. Super sparketeknik og da han spillede 6 possitionen i foråret da Hendo var ude, var han om nogen en af de spillere der virkelig trådte i karakter efter vores forfærdelige periode i Januar og Februar. Det er da rigtig som Paz er inde på, at når modstanderne har parkeret bussen ( de hold er desværre blevet mere reglen end undtagelsen), så har Can lidt sine begrænsninger når modstanderne skal åbnes op fra bla midtbanen. Han er væsentlig bedre når kampene, mere er en åben kampudveksling. Jeg forstår simpelhen ikke hvorfor Klopp spiller med Hendo på 6 possitionen, når man har en spiller der imø er væsentlig bedre til, at beskytte forsvaret med hans sindsyge nærkampsstyrke. Derudover han han en teknik som er væsentlig bedre end Hendos. Som Hasse har jeg det på helt samme måde, jeg vil godt nok være ked af hvis han render rundt i Juventus eller Bayern München næste sæson.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Genne
Jeg ser også Can som en bedre spiller på 6´eren end Henderson. på de defensive parametre er de ens, men der er meget mere fodbold i Can, der slår bedre afleveringer, har bedre teknik og boldomgang, og er en bedre afslutter når han får chancen. Jeg kan meget godt lide Henderson, men han lever meget på sit arbejdsraseri og ikke så meget andet. Jeg er også som sådan heller ikke vild med at Henderson er anfører, selvom vi ikke ligefrem vader i kandidater. Når Henderson er anfører ligger det ligesom implicit at han er sikker starter når han er klar, og så god synes jeg ikke han er i nærheden af at være.

Hvem der kunne være anfører i stedet har jeg dog ikke noget bud på...
Skrevet af Paz
Til gengæld giver Statistikken os et billede af at Henderson er noget mere ´kreativ´ end Can (indtil videre i denne sæson), særligt hvis vi måler på et parameter som ´chances created´. I den forbindelse husker jeg senest fra kampen mod Huddersfield en gudebold fra Henderson, ala Gerrardske dimensioner, der sender Firmino fri i dybden. Det er som om man lidt overser det element hos Henderson. Jeg synes faktisk han har et glimrende blik for de lange pasninger og samtidig evnen til at udføre dem. Både sideskiftene og de mere direkte pasninger i længderetningen.
Der hvor han er lidt for begrænset, er i den hurtige boldomgang langs jorden, men det gør sig også gældende for Can, synes jeg.
Skrevet af andib
Hold da op jeg var mange sider bagefter, men det har jeg fået læst op på nu.

Jeg har desværre ikke set kampene mod Maribor, men jeg er helt enig med at spillet mod Huddersfield blev for omstændig, men Liverpool vandt trods alt. Det var sådan en kamp, hvor holdet tidligere sagtens kunne have fået uafgjort.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af YNWA"96"
@Andib
Hvis du så Huddersfield kampen, har du osse set Maribor kampen....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
+1 :)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
MatchDay :

Spændende runde, selvfølgelig først og fremmest vores egen kamp mod The Hammers. Men ellers 2 topopgør City-Arsenal og Chelsea - United i morgen. West Ham har ikke set gode ud denne sæson, heldigvis fik de point ude mod Chrystal Palace vi har det jo med at sætte hold igang der i total krise...-:) Desværre er vi igen uden Coutinho, men heldigvis har vi Mane tilbage. Han skulle være klar til at spille 20-25 minutter ifølge Klopp. Selvom formen nok ikke er videre god, så er Mane jo en giftig spiller at kunne skifte ind. Med diverse spillere der har været skadet eller render rundt med skavanker giver holdet næsten sig selv idag. Største spørgsmålstegn er nok om TAA el Gomez spiller HB. Men jeg tror vi er ude i denne opstilling :

Migs
Gomez - Matip - Klavan - Moreno
Can - Hendo - Milner
Salah - Sturridge - Firmino

God Kamp !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Zosima99
Ved ikke om det har været oppe at vende før i tråden, men kunne virkelig godt tænke mig at se Gomez i midterforsvaret (også TAA på højreback selvfølgelig). Synes han gjorde det fint mod Spurs omstændighederne taget i betragtning.
Skrevet af Lynild
Fedt med Can på den dybe. Og så kan vi se, hvad Chambo kan på midten. Om han kan noget. COYR
annonce
0