Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Among
Den var desværre god nok.
AaB Liverpool FC
Skrevet af AHUJ
FY FOR FANDEN! Klamt med klamt på.
YNWA
Skrevet af bendixboogie
Øv... Meget øv!
Skrevet af AHUJ
Og så må jeg lige prøve at falde lidt ned inden midnat.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Jeg synes absolut ikke der er nok til der skulle dømmes straffe. Han bliver jo ikke sparket, men prikket, og slet ikke noget der kan gøre, at man mister balance, falder til jorden el lign.

Der skal sgu mere end kontakt til, at et straffespark dømmes.

Hvordan linjedommeren overhovedet kan SE en kontakt er jo vanvittigt, når man tænker på, han ikke så en skid andet i 2. halvleg.

Jeg er fu...ing tosset lige nu, og hvis det er noget jeg er, så er det PRO dommere!

Ikke engang en efterfølgende straf til Kane for dive kan hjælpe på mit humør lige nu.

Vi har total kontrol med kampen, selvom den hedder 30/70 i besiddelse. Tottenham har jo ikke en skid, udover en masse chancer, hvor der var offside HVER gang. God kamp af forsvaret og fremragende af Karius.

Salah er fra en anden planet.

Kæft hvor er det sindssygt at vi ikke står med 3 point lige nu.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA95
Skal vi vædde med at Kane INGEN karantæne får, og Firmino får 6-8 dages karantæne for racisme?

FA gør virkelig hvad de kan
Skrevet af Paz
Tottenham er pt. et niveau eller to over Liverpool. Vi kan være glade for at vi slipper afsted med en uafgjort.

Chelsea er det hold vi skal håbe vi kan holde ude af top-4. Det er der heldigvis en rimelig chance for, de er ikke særlig gode.
Skrevet af Clynedoc
Tottenham er pt. et niveau eller to over Liverpool. Vi kan være glade for at vi slipper afsted med en uafgjort.


Det er de på ingen måde. Liverpool bruger så mange kræfter i 1. halveg at de kun kan stille sig ned som de gør, fordi Spurs moser derudaf. Men Liverpool virker til at have godt fat i kampen alligevel. Uafgjort er fair, og det sidste straffe selvfølgelig klart.
Tillgengæld SKAL Kane have karantæne på sit film. Mo Salah er vel på vej til at spille stensikkert øverst i feltet som årets spiller.
Skrevet af flotfyr_17
Paz


Undskyld mig, hvad? Et niveau eller to over os? Holdene havde hver deres halvleg, og jeg mindes ikke nogle store chancer til Tottenham i 2. halvleg. De pressede os ned og havde bolden meget, ja, men så stopper det også dér.

Den eneste grund til, at Tottenham ikke er 5 point bag os nu er jo udelukkende fordi de får et silketyndt straffespark i 5. minuts overtid.
Liverpool
Skrevet af Hasse1983
INTET hold i PL er et el to nivaeuer over os.
- City er bedre, men det er så også det.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Ærgerligt, men fortjent resultat. Hvert hold havde deres halvleg, så 2-2 er vel ok.

Linjedommeren og Moss kan med fordel bytte plads til næste kamp, hvis altså at linjedommerens indvendinger mod første straffe var for film og ikke offside.
Og hvor er det dog uendeligt trist, at se to unge englændere som Dele Alli og Harry Kane smide sig på den måde - det kan næppe være populært blandt de engelske fans heller.
Skrevet af Paz
Overdrivelse fremmer forståelsen.

Jeg synes at det ligner for meget en kamp mod City. Jeg er selvfølgelig enig i at Tottenham ikke spiller sig frem til alt for mange 100% chancer, men jeg er stadigvæk skuffet over at vi bliver domineret så markant i possession på Anfield. Vi er jo helt væk i hele 2. halvleg, og selvom vi er bedst i første halvleg er det samlet set ikke godt nok når Tottenham ender med at være det bedste hold. Vores midtbane hænger slet ikke sammen og vi er alt for utydelig i den måde vi gerne vil spille på. Ja, medmindre at vi reelt bare er et kontra-hold - og ikke så meget andet. Og det er selvfølgelig en rimelig påstand efter at vi har mistet vores playmaker.
Skrevet af MadamCitrooon
Lamela også offside inden han hopper ind i Van Dijk. Linjedommeren havde i sandhed en god dag.
Skrevet af Mr Magoo
Jeg syntes jeg læste en artikel om at man i Prl. Var så uendelig træt af film og gerne ville det til livs, så man efterfølgende straffede for det, hvis det blev indberettet. Det syntes jeg da FA skulle tage og effektuere. At se engelske spillere smide sig på den måde er en hån imod hele det værdisæt som Prl. Er bygget op omkring. Fy for den da.
Skrevet af Fribytter
Der filmes ved beggesituationer, men der også kontakt. Spurs-spillerne søger kontakten begge gange, og Liverpool-spillerne forsøger at trække sig begge gange. Om kontakten er nok til, at Spurs-spillerne ikke kan holde balancen, og Liverpool dermed får fordel af kontakten, er svært at afgøre, da begge spillere er i luften, da kontakten opstår og efterfølgende smider sig. Det er nogle gange i sig selv nok, til at dommerne ikke dømmer straffesparket, da dommerne ikke mener, at det er ok at søge kontakten åbenlyst. Idag var det omvendt, og så sker det endda på Anfield.

Jeg synes dog ikke, at man påstå, at der opstår en ny situation, da Lovren ikke rammer bolden ved det første straffespark, da Lovren jo netop smider sig efter bolden for at forhindre afleveringen til Kane. Så Kane har indflydelse, og det er ikke en ny spilsituation, da Lovren ikke lykkes med sin aktion.

Ved 1-1 frygtede jeg dog et nederlag, så uafgjort er i og for sig fint nok. Liverpool burde dog have været foran med mere efter første halvleg. For meget sløseri i de afgørende øjeblikke. Men en fed kamp og en god oræstation. Spurs er utroligt velspillende for tiden, hvor imod spillet ikke helt flyder for Liverpool.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Haha ja, Lamela er minsandten også offside. Godt nok svært at stille ret meget op så.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Ronika
!
Skrevet af MadamCitrooon
Med linjedommerens supersyn, som var nok til at overrule hoveddommeren mht. kontakten, kunne man da forvente, at han ser offsiden. Desværre ikke.
Skrevet af flotfyr_17
Lamela også offside inden han hopper ind i Van Dijk. Linjedommeren havde i sandhed en god dag.

Det er godt spottet. Det understreger blot endnu mere, hvor sløj dommerpræstationen var.
Liverpool
Skrevet af barcaftw
SALAAAAAAAAAHH!!!!!!

Ikke engang Messi kan det der!!!!


Haha arh. Jeg har set mange mål fra Messi, der er vildere end det der ;). Men flot var det, og Salah er en fornøjelse at følge!

Brøndby og Barcelona. REMONTADA!!
annonce
0