Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Ja, Allison reddede sit hold i 2. halvleg, men det var godt nok også et skidt hold, der kom ud efter pausen. Romas midtbane fik ikke fat i en skid, alligevel imponerende når man tænker på hvilke navne de har centralt.

Og har man hang til tv-redninger, ligger de adskillige Karius-compilations på youtube, just sayin´.
Skrevet af Sule12
Tænk lige på hvad sådan en undersøgelse af Firmino/Holgate løber op i pengemæssigt. Var det 12 personer, der var blevet afhørt? Flere møder i en komité af herrer, der formentlig er ret dyre i drift foruden betalingen af to uafhængige portugiske mundaflæsere.
Skrevet af Hasse1983
Hvad var det for et ord / sætning som Holgate påstod, at Firmino havde sagt?
- rascisme hører ingen steder hjemme, men det er fandme heller ikke i orden, at kunne "kaste" kortet uden videre.
Renset el ej, vil Firmino og rascisme altid dukke op ved en søgning på google - og der findes rigeligt med tosser der kun læser overskrifter.

Uden at kende detaljerne, savner jeg en ordenlig kommentar el undskyldning fra Holgate selv og ikke Everton.
Mht straf for skubbet, ja så er det helt hen i vejret at den ikke blev fulgt op på.
Det er vel ikke anderledes end så mange andre sager?
- suarez bider i skulderen, dommeren dømmer ét og FA straffer hårdere.

Op i rø... med det - sagen og lukket og vi har scorer flere mål i CL end Everton har i PL haha... kæft nogle amatører over i den ande ende af parken:-)

Mht målmænd så gjorde De Gea det som han gjort så mange gange før. Redder mere el mindre alene United. Kunne sgu være fedt, hvis Karius kunne gøre det noget oftere. Forskellen på mesterskab el ej for vores vedkommende.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Nu så jeg den anden kamp, men så lige resume fra Uniteds kamp, hold kæft en klasse redning han havde i slutningen af 1 halvleg tror jeg det var. Han er bare verdensklasse.....!

Ved ikke om der er noget i denne historie/rygte, der bliver jo rygter rigeligt med spillere til LFC. Man skulle nogen gange tro “vi” har 3 hold, med alle de spillere der bliver rygter til klubben....-:) Men synes nu alligevel jeg lige ville dele denne, spændende spiller !

https://www.express.co.uk/sport/football/922291/Liverpool-transfer-SHOCK-Real-Madrid-Dani-Ceballos-secret-revealed-La-Liga-gossip-rumours
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Nu synes jeg “vi” altid har en ordentlig tone her på LFC tråden og selvom man selvfølgelig kan være kritisk, så går det “aldrig over gevind” i usagligheder. Vi er selvfølgelig heller ikke altid enige om det ene eller det andet og godt for det ! Har “vi” været for hårde ved Mane i denne sæson ? At alle spillere kæmper med selvtillid/form i løbet af en sæson er der jo intet nyt i, læste lige denne artikel om Mane. Helt skidt levere han trods alt ikke hvis man kigger lidt på hans stats, i forhold til sidste sæson omkring mål og assist.

https://t.co/THlqv1pZTl?amp=1“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Personligt skal der meget til, at jeg er kritisk over for vores spillere, og selv Moreno og Karius mener jeg endnu ikke, at jeg har været efter;-)
Problemet med Mané er jo nok, at han var alene med sin pace og terrorisering af modstanderen før Salah kom til.
Nu har Salah gang i en momstersæson, og så blegner Mané naturligt nok. Bevares han har da også lavet nogle beslutninger, som måske var mindre heldige, men han er fortsat vigtig og gift for modstanderen.

Gad vide hvordan Salah præsterer næste år. Det var lidt det samme med Kane. Fremragende sæson, lg spørgsmål ved om han var one-hit-wonder. Det har han så bevist at han på ingen måde er.
Mané har jeg ingen tvivl omkring endnu.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Underligt, at bold.dk ikke følger op på egne historier: https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/fa-undersoeger-holgate-firmino-episode/
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Ja Salah har jo bare været for “vild” denne sæson....! Så har Klopp/Edwards jo osse hentet spillere med noget fart, så når Mane ikke er med, så er man ikke helt så sårbare på det parameter i denne sæson, som i sidste.

Nye spillerdragter til næste sæson ?

http://readliverpoolfc.com/2018/02/22/liverpools-2018-19-kits-leaked-online/

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af jomic...
Jeg er overordnet tilfreds med Mane. Det kunne bare være fedt at få ham tilbage på det niveau der gjorde ham uundværlig sidste år og hvor han også var i nogle af de første kampe af denne sæson.

Generelt er der vel ikke meget at brokke sig over lige pt. det ser stabilt ud og der er massere af gode tendenser at bygge videre på.
Skrevet af YNWA"96"
James Pearce har skrevet denne artikel om Firmino/Holgate sagen. Man kan mene hvad man nu vil om FA, men de har da været “grundige”, selvom 47 dage er helt ude i hampen efter min smag. Derudover kan man godt undre sig lidt over, at Holgate ikke har fået en straf, på den svinestreg han laver på Firmino. Jeg mener man giver jo “grønt lys” til spillere fremover, at det bliver man ikke straffet for....

https://t.co/UHeJZq49lG
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Jeg tror ikke, at Mané bliver helt så god som sidste sæson, sålænge Salah spiller modsatte kant.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mr Magoo
Men til gengæld forfølger FA en gammel sag om at Holgate skulle have kommet med et fornærmende indlæg på Twitter. FA vil komme med deres udtalelse i løbet af få uger. I lignende sager har det givet op til tre spilledage ude i kulden. Syntes nu godt han kunne komme med en officiel undskyldning. Det ville klæde ham gevaldig.

https://www.google.dk/amp/s/www.mirror.co.uk/sport/football/news/fa-considering-amnesty-historic-tweets-12072316.amp
Skrevet af MaillotJaune
En god rygte-nyhed vil jeg sige: https://www.thisisanfield.com/2018/02/brazilian-media-claim-alisson-talks-liverpool-progressing/

Påstande om, at vi lige skal vente på at Karius slå til, ligesom de Gea gjorde, køber jeg simpelhen ikke. For det første var de Gea kun 19 år, da han kom til England - Karius bliver 25 år til sommer. Karius har gjort det fint på det seneste, men man har heller ikke kunnet sige, at han har skabt tryghed i forsvaret. Tryghed har han ikke skabt, ej Migs.

Med tilgangen af van Dijk har klubben muligheden for at bygge videre på forsvars- og målmandspositionen, hvis Alisson bliver købt til sommer.
Skrevet af YNWA"96"
Helt enig, de sidste 5 sæsoner har det simpelhen bare ikke været godt nok på målmandsposten. Reina var heller ikke særlig god i sin sidste tid i LFC, så håber man engang for alle henter en klasse keeper.

Runde 28
24.02. 13:30
Leicester
Stoke
24.02. 16:00
Bournemouth
Newcastle
24.02. 16:00
Brighton
Swansea
24.02. 16:00
Burnley
Southampton
24.02. 16:00
Liverpool
West Ham
24.02. 16:00
West Brom
Huddersfield
24.02. 18:30
Watford
Everton
25.02. 13:00
Crystal Palace
Tottenham
25.02. 15:05
Manchester Utd
Chelsea
01.03. 20:45
Arsenal
Manchester City

Endnu en spændende runde er lige op over, i den uendelige lange slutspurt for at ende i top4. På papiret har “vi” den nemmeste kamp i runde 28 og selvom det i denne sæson har set bedre ud mod “de mindre hold”, så kunne det godt være en kamp hvor man smider point. West Ham er meget godt gående for tiden og deres point antal denne sæson, er ikke så godt som man umiddelbart ville forvente, når man ser nogle af navnene på deres hold. Mener dog deres midterforsvar er til at tale med og med “vores fart” i front, burde der komme chancer. Men jeg forventer osse at Moyes tager dobbeltdækkerbussen med til Anfield, så vi bliver nok sat på ”tålmodigheds stolen” igen og man er formentlig blevet 10 år ældre når kampen bliver fløjtet af......-:)
Klopp har jo udtalt, at det er slut med at rotere ( håber dog han rotere til kampen mod Porto, da “vi” skal til Old Trafford 4 dage efter Porto kampen), så mon ikke holdet giver sig selv.

Karius
Gomez - Virgil - Lovren - Robertson
Can - Hendo - Gini
Salah - Firmino - Mane

Nu er jeg personlig ligeglad med om LFC bliver nr.2-3 el 4 men smider United point mod Chelsea kan vi ligge nr.2 efter weekenden med en sejr i morgen. Det er endnu en spændende sæson, at være LFC fans i ....-:) !

“Melissa Pigen” skifter sgu job...! Hun har ellers været en fremragende skribent for Goal, nå held og lykke til hende i det nye job. Så må vi se, hvad der kommer ind, af en ny troværdig kilde.

Melissa Reddy
Melissa Reddy
@MelissaReddy_
·
1 t
A comfort zone is a nice place, but nothing ever grows there so I am hugely excited to be joining the dynamic @JOE_co_uk next month as Senior Football Correspondent. The aim will be to provide engaging, in-depth material across platforms. Some special projects already lined up
86
94
961
Melissa Reddy
Melissa Reddy
@MelissaReddy_
·
1 t
Today is my final day in a job I´ve loved and enjoyed at @Goal. Thank you to everyone who has engaged with my content - I truly appreciate it. And a deep gratitude to all the talented people I´ve worked with over the past two-plus years.“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"

Hypotetisk med meget sjovt, prøv denne ! :

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/premier-league-top-four-predictor-12078098

Min slutstilling ser sådan her ud....-:)

1 Man City 99 point
2 United 80 point
3-4-5 LFC - Tottenham - Chelsea 75 point
6 Arsenal 69 point

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Jeg vil have en 13/14 sæson igen snart, hvor vi vi virkelig er med til det sidste.
- følelsen af for alvor at være en del af mesterskabskampen var helt fantastisk, og da jeg desværre ikke var "om bord" i 1990, har jeg aldrig haft det sådan.
Stemningen omkring stadion og i byen, når bussen kom kørende til de afgørende kampe.
Stemning da man stod med Traveling Kop og så Gerrard score til 2-3 sejr i sidste sekund mod Fulham.
DET HELE! - det håber jeg fandme på, at opleve igen meget snart.
Jeg får sgu helt kuldegysninger når jeg ser "Make us Dream" billeder fra Mellwood mv.

Nu har City jo ødelagt det i år med deres suverænitet, men jeg tror godt det kan blive en sæson næste år, hvor vi er 4-5 hold der virkelig kæmper tæt side om side, og måske 2-3 hold når vi kommer ind i maj.

Blot en lille sidenote herfra:)

God kamp i eftermiddag. 1-0 er nok:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Var det i 08/09 det også var tæt på? Med en storspillende Gerrard og det bedste Liverpool-hold i min tid.

Dengang husker jeg det som mere bittert end 13/14, hvor holdet ikke havde helt samme kvalitet på trods af to absolut verdensklasse angribere.

Men ja, lad os komme helt op og snuse. Der bør også kunne lægges mere pas på City, jeg mener, når et så uinspirerende Man. Utd. kan ligge som de gør, bør det være muligt.
Skrevet af Swordfishtrombone
Det var mere bitter i 13, fordi et x mod et reservespækket Chelseamandskab havde været nok. I 9 var vi konstant på jagt og burde have vundet. Men 7 uafgjorte i 10 kampe henover december gjorde vist udfaldet
-
Skrevet af Hasse1983
08/09 synes jeg var anderledes end 13/14.
- måske fordi man i takt med man bliver ældre ser på sæsonen og klubben på en anden måde:)

Det er selvfølgelig en god historie for rivaliserende fans, at Gerrard "gled mesterskabet væk", men jeg var langt mere skuffet over 3-3 mod Crystal Palace, hvor vi smider en sikker sejr i de sidste 10 min.
Men ja, for mange uafgjorte gjorde udfaldet.

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af bendixboogie
I forhold til debatten omkring ny målmand, og potentielle kandidater, savner jeg lidt nuancer i forhold ti, styrker og svagheder.

Det som vi har brug for, efter min mening, er en målmand som kan dominere i feltet og hjælpe forsvaret i området foran feltet ved omstillinger. Migs er faktisk en udemærket shotstopper, og har spillet en del kampe hvor han har reddet point. Problemet er bare at han på stort set alle andre parametre falder igennem.

Og den manglende evne til at dominere feltet, har været med til at skabe en generel usikkerhed når vi skulle forsvare.
Min pointe er at mange af de mål vi indkasserer, ville vi indkassere selv med en stærk shotstopper, fordi vi giver chancer væk i situationer hvor målmanden i 9 ud af 10 tilfælde er prisgivet.

Måden vi spiller fodbold, som til tider tangerer organiseret kaos, gør det endnu mere nødvendigt med ro i de bagerste geleder.

Så for mit vedkommende behøver en ny målmand ikke være blandt de bedste shotstopper. De kompetencer jeg ser som de mest afgørende er:

En vokal leder der kan kommunikere med sit forsvar.
En stor og stærk mand der kan dominere fysisk i feltet ved dødbolde og indlæg.
En forudseende målmand som formår at komme før modstandere fordi han ‘læser’ situationen før modstanderne.
En personlighed der indgyder ro hos hans medspillere.

At så også gerne må være en formidabel shotstopper siger sig selv, men hvis man ikke kan få ‘hele pakken’ bør det ikke være højeste prioritet.

Kort sagt, en keeper som er medvirkede til at forebygge, frem for at redde...

Jeg har ikke selv set kampe med Roma og kan derfor ikke rigtig udtale mig om Allissons styrker og svagheder.
Men hvis han indeholder ovenstående færdigheder, skal han være velkommen ;)


Holgate er en hat... og det er nu bevist for hele verden. Det kan godt være at FA ikke er opgaven voksen, men Holgate kommer ikke ud af denne sag uden ridser i lakken. Der er i hvert fald meget få, ikke Everton tilhængere, som finder ham særlig sympatisk.

Moyes er en mester i busparkering... det kan godt blive en grim eftermiddag. Specielt så de har et resultat at forsvare.
annonce
0