Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er okay, Ian Ayre.

Klubben er ikke nød til at sælge overhovedet, så hvorfor i alverden sælge, hvis frikøbsklausulen ikke bliver udløst.

Nej du, Barca må hoste op med en pæn slat penge, hvis de vil forstærkes.
Y. N. W. A. #JFT97
Vi ser, hvad handlen ender med at beløbe sig til.

Jeg skal nok vende tilbage.

Hvorfor egentlig forhandle, hvis eneste værktøj er betaling af en frikøbsklausul, nej vel.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Hvorfor egentlig forhandle, hvis eneste værktøj er betaling af en frikøbsklausul, nej vel.

Der er vist også noget med evt. at sende en spiller med i handlen, men uanset hvad skal der da ske en forhandling.

Den købende klub lægger vel ikke bare en pose dollars, der er lig med frikøbsklausulen, stopper spilleren i en sæk, og smutter hjem igen.
Y. N. W. A. #JFT97
Henry grinte af Arsenal sidste sommer da de bød £ 40 mille. Siden har Suarez fået ny kontrakt med en klækkelig lønstigning og en frikøbsklausul på ca. £ 85 mille (gætter man sig til - der er jo ikke rigtig nogen af os der ved hvad den er på).
Kan du give mig én eneste god grund til at prisen ikke vil være tilnærmelses vis tæt på frikøbsklausulen ? Det er jo ikke fordi spilleren har smidt en transfer request eller udtalt sig på anden måde om han ønsker at skifte.

Han er selv blevet enige med klubben om det er det beløb en anden klub skal smide hvis de vil købe ham. Hvad tror du i kommer til at betale for ham ?
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Jeg tror ikke på Liverpool gennemfører en handel uden Sanchez kommer med oven i købet. Sanchez er en spiller der kan erstatte Suarez 100 %, med de samme egenskaber. Selvfølgelig kan Barcelona udløse en frikøbsklausul, men ingen af os ved jo rigtig hvad den lyder på.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Nu er det jo ikke en Seat, hvor man vil have et par ekstra bundmåtter med, som er forhandlingsemnet. Selv FM har efterhånden fået det med sig. Hvis Sanchez ikke vil til Liverpool, tager de selvfølgelig den kompenserende sum og ser på andre emner.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Hvis Sanchez ikke vil til Liverpool


Hvorfor skulle han ikke ville til Liverpool?? .. Fordi medierne har skrevet det, for så vidt jeg ved har han og hans agent ikke udtalt sig om hvad han vil, udover han er glad for at være hvor han er.

Og så er Liverpool den eneste af de interesserede Arsenal, Liverpool og Man U der er sikker på Chl-fodbold i år

JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
"Og så er Liverpool den eneste af de interesserede Arsenal, Liverpool og Man U der er sikker på Chl-fodbold i år"

Og det argument skal man nok ikke undervurdere.
@ D.B.R.

Nej, det har L´Pool jo netop afvist.

De rapporterede forhandlinger ligger op til meget mere end blot, at frikøbsklausulen betales.

Barca vil under ingen omstændigheder betale frikøbsklausulen, og alligevel fortsætter forhandlingere og i "gensidig respekt", som det benævnes.

Forhandlingerne forventes også afsluttet indenfor 3 - 5 dage.

@ Carra-23

Ja, det skulle jeg mene, at jeg kan. Suárez vil blive forfulgt i England, og skandalen vil også klæbe til L´Pool, da Suárez fleste skandaler har været med L´Pool som arbejdsgiver.

I Barcelona vil han delvist kunne starte på en frisk; ny liga, nyt land, i ly af endnu større stjerner og ingen akkumulerede skandaler i Barca-trøjen.

L´Pool lader ikke til at være uvillige i at forhandle, og dét, at klubberne forhandler er også en stensikker indikation på, at Suárez er indstillet på at skifte. Suárez´ anløbne rygte bevirker, at hans klubmæssige situation er langt forbi en transfer request.

Suárez er stort set færdig i L´Pool, hvis der er en fornuftig aftager, hvilket Barca tilsyneladende er eneste garant for. Barca vil betale et anseeligt beløb, Suárez har altid haft en forkærlighed for Barca - og alt det dér med familie osv. i Casteldefells; ergo Barca kan presse prisen ned.

Suárez behøver slet ikke sige noget - han er vel også i flyverskjul, da forhandlingerne er nået langt længere, end at hans kommentarer skal hælpe et salg på vej.

L´Pool er vel endda mest interesseret i, at Suárez tier, da man så efter et salg vil kunne argumentere, at man ikke fortsat kunne have en sådan spiller i klubben, hvorved salget var af moralske årsager, hvilket delvist retfærdiggør en lavere salgssum.

65 mill. euro er mit bud.

@ Stolpesten

Altså, nu peger alle rygter på, at L´Pool netop har afvist at ville have Alexis inkluderet i handlen - og Alexis selv vil også selv hellere til Juventus eller Arsenal; lige som seneste forlydende er, at Man. City skulle blande sig med et bud, der trumfer de øvrige økonomisk.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Mon ikke Arsenal trods alt får klemt sig med i CHL i år - så gode er Wisla Krakow eller Famagusta altså heller ikke.

Juventus, Atl. Madrid og Man. City er allerede i CHL; PSG blander sig muligvis også.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
annonce