Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Det er nu ikke kun Liverpool-fans, der mener dine indlæg er småstupide, Bluenose...
https://kortlink.dk/sudv
Er det fra VM Fribytter?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
@ Bluenose

Hvor sagligt er det at starte op med at skrive "Livershite". Spar os for dine mindreværdskomplekser.
Y. N. W. A. #JFT97
"Er det fra VM fribytter"

Det tror jeg. Men det kan det vist ikke være. Robben plantede eftersigende Ramos i en fart af 37 km/t, så den er i hvert fald falsificeret. Det er imponerende hvor stærkt man kan løbe, hvis man bliver på benene. I det hele taget en lidt overraskende liste, så det kunne da være rart og vide hvor tallene er fra. At Øzil er hurtigere end Neymar er lidt af en overraskelse. For at sige det mildt.

Men derfor er Lovren stadig ikke langsom, og han er da også en langt bedre forsvarsspiller end Agger på nuværende tidspunkt. Han er i det hele taget en forbandet dygtig forsvarsspiller, som ligner lidt af et scoop.
KROENKE RAUS!
Det flyder ellers over med links hvor der meldes om 35 og flere også med 32.. Tvivler sgu ærlig talt også på at han løb hurtigere end nogen fodboldspiller nogensinde, med bold vel at mærke..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Den der "speed liste" er i hvert fald dybt underlig.

Hvis man holder sig til Liverpool, så Lovren som løb 31,8 km/h, hvor Sterling løb 30,7 km/h. Og Sturridge 29,9 km/h.

Jeg vil godt vædde med, løber de 10 gange mod hinanden, så vinder Sterling minimum de 9, hvis ikke alle 10 løb mod Lovren.

Af andre sådan lidt sjove. Higuain målt til fjerde hurigst tid 33,1 km/h.

Det så hele 2,4 km/h hurtigere end Sterling. Igen så tror jeg også Sterling her er hurtigst.

Den lidt mere komisk. Daniel Van Buyten målt til 31,6 km/h. Det gør ham hurtigere end Abate, Ronaldo, Luke Shaw, William, Aguero, Nagatomo, Joel Campbell, Alexsis Sanchez, Marcelo, Jeremain Lens, Messi, Barkley, Remy, Sturridge, Baines, Miralles og Greizmann.

Af nævnte spillere langsommere end Van Buyten, er så Balotelli, Ron Vlaar, Varane, Hummels, Javi Martinez også målt hurtigere. Så som der nærmest er byttet om, så de hurtigere fremstår langsomme og omvendt.

Robbens løb forbi Ramos, hvis Higuain har løbet det hurtigere, ja så så jeg ikke nok VM må jeg ærligt erkende.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Van Buyten kan da sagtens have haft den topfart. Sol Campell har den næst hurtigst, målte, fart i pl´s historie.. Hvis nu Sterling, og de andre du nævner, kun havde små spurter, jamen så forklares det jo der. De fleste du nævner røg jo ret hurtigt ud.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
moderator
Jeg vil dog give Toffees ret i, at tallene ikke virker helt nøjagtige. Van Buyten eller Higuain er mildt sagt ikke anset for at være deciderede hurtige spillere.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Det er den målte topfart, der er tale om. En del forsvarsspillere har sikkert på et eller anden tidspunkt tilbagelagt en stor distance uden bold, hvilket giver gode muligheder for at score en god topfart. Offensive spillere har nok ikke på samme måde haft mulighed for at løbe igennem uden bold over en længere distance og har derfor ikke haft mulighed for at ramme deres maks. Og som jeg husker VM, så driblede Sterling ufattelig meget med bolden, og England spillede så omstændeligt, at det var sjældent, at de engelske spillere blev spillet fri i dybden. England udnyttede på ingen måder, at de havde en masse hurtige spillere.

Van Buyten opfatter jeg da også som tung og klodset, men det kan jo sagtens være, at han ligesom Carroll har en høj topfart over længere distancer (og det har Carroll i følge målinger på PL-spillere). I øvrigt er Higuain da ikke langsom. Aguero og Ronaldo var desuden småskadet under VM.

Listen, som jeg først linkede til, havde kun medtaget spillere, der som minimum havde spillet 270 min. ved VM, og listen stoppede ved Lovren. Imø. virkede den altså ikke decideret underlig. Og som svar på, om Lovren er langsom, så kan den da sagtens bruges. Han er altså ikke Hyypia/Biscan/Alonso-langsom.

Acceleration er måske mere interessant at se på end topfart, men det har jeg aldrig set målt nogen steder, så hvis man skal diskutere ud fra andet, end hvad man selv har set og synes, så er topfart nok det bedste alternativ pt..

Jeg forstår i øvrigt heller ikke, hvorfor Robben ikke topper listen, når topfarten overfor Ramos vist blev målt af FIFA selv. Det er dog i sig selv underligt, at Robben løb så hurtigt i en alder af 30 år, når undersøgelser foretaget af FIFA tidligere har vist, at Valencia var hurtigere end Robben, og Sanchez var den tiende hurtigste spiller i verden med en topfart på lidt 30 kilometer i timen. Det kunne tyde på, at FIFA er begyndt at måle topfart på en anden måde, som giver højere tal, men de er åbenbart ikke helt stringente. Alternativt har de kun mål fart på den måde, Robben blev målt, i ganske få tilfælde, hvorfor det ikke kan bruges i en generel sammenligning med andre spillere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce